"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Daca esti la fel ca mine, un iubitor al bananelor, inseamna ca acest articol este pentru tine. S-a demonstrat faptul ca bananele rezolva anumite probleme de sanatate mult mai bine decat medicamentele!

Trebuie sa intelegem faptul ca bananele sunt fructele care ar trebui sa fie adaugate in dieta tuturor. Acestea sunt „pline” de zaharuri sanatoase si de o cantitate mare de fibre, ceea ce inseamna ca bananele produc energie aproape instantaneu. Pe langa valorile lor nutritive, iata ca bananele au capacitatea de a rezolva o serie de probleme de sanatate, grave sau mai putin grave.

PUBLICITATE

Daca nu ma crezi incerca sa mananci o banana pe zi si vei vedea cum problemele tale de sanatate vor fi date uitarii. Bananele sunt favoritele multor oameni in ziua de azi. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu stiu ca acestea ar putea inlocui multe medicamente, administrate in momentul in care apar diverse probleme de sanatate.

Iata mai jos cazurile in care o banana pe zi, rezolva diverse probleme de sanatate mult mai bine decat medicamentele chimice:

banana este un adevarat medicament pentru organism

PUBLICITATE

1. Hipertensiunea arteriala: Exista foarte multi oameni care sufera de hipertensiune arteriala din cauza lipsei de potasiu si a unui consum excesiv de sare. Potasiu are un rol esential in eliminarea sarii din organism, astfel consumul unei banane extrem de bogate in potasiu, te va ajuta la eliminarea rapida a sarii din organism si implict va conduce la reducerea tensiunii arteriale.

2. Eliminarea stresului: Stresul creste metabolismul, ceea ce determina scaderea nivelului de potasiu din organism. Consumand cate o banana, in fiecare dimineata, organismul tau va fi pregatit sa lupte cu stresul mult mai bine decat orice alt medicament chimic.

3. Sanatatea ochilor: Bananele contin vitamina A, care este o vitamina importanta pentru ochi. Organismul are nevoie de un nivel suficient de vitamina A in fiecare zi pentru a reduce riscul de a dezvolta probleme de vedere. Femeile au nevoie de aproximativ 700 de micrograme de potasiu in fiecare zi si barbatii au nevoie de aproximativ 900.

PUBLICITATE

4. Constipatie si balonari: Bananele contin o substanta numita pectina, care incurajeaza eliminarea metalelor grele si a altor toxine din organism. Bananele sunt un probiotic extrem de eficient care stimuleaza procesul digestiv. Acesti factori vor

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]