"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Marea noastra majoritate ne confruntam periodic cu diverse dureri. Fie ca sunt dureri de cap, dureri de spate, dureri ale incheieturilor, noi ne grabim sa ne indopam cu diverse medicamente care contin ibuprofen pentru a ne alina durerile. Iata ca de azi inainte nu va mai trebui sa facem asta!

Rezolvarea vine de la utilizarea turmericului in tratamentul durerilor si asta intr-un mod cat mai natural.

Acest ingredient nemaipomenit pe care il aveti in bucatarie s-a dovedit a fi un remediu uimitor impotriva durerilor, datorita proprietatilor sale binecunoscute cu efecte analgezice, anti-inflamatoare identice cu efectele ibuprofenului.

Citeste in continuare beneficiile turmericului fata de ibuprofen!

turmericul poseda proprietati analgezice puternice

Intr-un studiu clinic al „ The Journal of Alternative and Complementary Medicine”, au fost studiati 109 pacienti cu dureri frecvente ale capului, cu artrite ale genunchilor precum si cu alte probleme de sanatate, si au fost impartite arbitrar in două jumatati.

PUBLICITATE

Primul grup a primit o doza de 800 mg de ibuprofen, in timp ce grupului celuilalt i s-a administrat 2.000 mg de turmeric. Pe parcursul derularii studiului li s-au administrat doze portionate fiecarui grup, in mod constant, timp de 6 saptamani. In tot acest timp, subiectii au fost supusi la diverse activitati care sa le solicite organismul, in special zonele dureroase. Dupa scurgerea celor 6 saptamani, s-a constatat faptul ca subiectii carora li s-a administrat turmeric, au avut rezultate mult mai bune in fata testelor la care au fost supusi, ei raportand ca de fiecare data cand li se administra turmeric, durerile dispareau.

Pe langa efectele analgezice superioare ibuprofenului, turmericul este superior si datorita faptului ca nu are efecte adverse ca ibuprofenul cum ar fi : dureri de stomac, eruptii cutanate si alte efecte de genul acesta.

Turmericul este mult mai sigur decat Ibuprofenul!

Unele dintre cele mai periculoase efecte secundare ale utilizarii ibuprofenului ar fi : infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Mai mult decat atat, chiar producatorul inscriptioneaza pe prospect impactul nefavorabil, mai putin frecvent, cum ar fi : insuficienta renala si sangerari fatale in stomac.

Acum va intreb – Oare veti mai utiliza de acum inainte ibuprofen, avand in vedere ca aveti la indemana un ingredient natural care are efecte mult mai bune impotriva

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE