"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

5% din populatia globului – 336.000.000 de oameni au diabet zaharat. In Romania sunt inregistrati aproximativ 500.000 de oameni care sufera de diabet.

Acest numar este in continua crestere, spre deliciul industriei farmaceutice, industrie ce are un profit anual de pe urma diabeticilor de peste 14 miliarde de dolari (asta numai in SUA, ganditi-va la nivel mondial).

In timp ce milioane de oameni din intreaga lume se bazeaza pe aceste medicamente pentru controlul diabetului lor, se pare ca aceste medicamente vor face mai mult rau decat bine – mai ales la persoanele in varsta de peste 50 de ani.

PUBLICITATE

Medicamentele chimice pentru tratamentul diabetului zaharat sunt optiunea preferata de medici si pacienti, deoarece – sa fim seriosi – este mult mai usor sa iei medicamente decat sa schimbi dieta.

medicatia farmaceutica pentru diabet poate fi uneori inlocuita cu alternative naturale

Oamenii chiar nu vor sa renunte „prajiturele si la biscuitei” indiferent de cat de mult daune vor produce sanatatii lor – nu pentru ca nu au vointa, ci pentru ca produsele alimentare sunt la fel de captivante ca heroina si cocaina, datorita aditivilor si indulcitorilor artificiali cu care sunt bombardate.

Cu toate acestea, noi dovezi sugereaza ca ar putea fi mai important ca niciodata sa rupem dependenta de junk food si sa ne oprim sa ne bazam pe produsele farmaceutice…..

Intr-un studiu realizat de „University College” din Londra in colaborare cu „University of Michigan” si Spitalul „Ann Arbor Veterans Affairs”, s-a constatat ca, “pentru foarte multi oameni bolanvi de diabet ,beneficiile medicamentelor pentru diabetul zaharat sunt atat de mici incat acestea sunt depasite de daunele minore si riscurile asociate cu tratamentul. Beneficiile tratamentului medicamentos este in declin incepand cu varsta de 50 de ani iar pana la varsta de 75 de ani acestea pot deveni practic ineficiente.”

Urmatoarele doua retete de sucuri te vor ajuta sa inversezi efectele diabetului zaharat de tip 2 in maxim 7 zile.

1. Sucul din spanac si telina

Ingrediente:

3 pumni de spanac

1 mar verde (sa nu fie dulce)

1 castravete (optional)

2 tulpini de telina cu frunze

1 morcov

Directii:

Spalati bine toate ingredientele, scoateti samburii de la mar si puneti-le pe toate in storcator.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!