"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 − 2 =

four × 2 =

Un articol de Cristian Iacov

Aproape orice persoana are puncte negre pe fata care apar mai ales in zona nasului.

Multi oameni cauta solutia in farmacii, cautand diverse medicamente si solutii pe care sa le aplice pentru a scapa de ele, insa de cele mai multe ori aceste medicamente, pe langa faptul ca au costuri ridicate, contin chimicale si nici macar nu sunt eficiente.

Din fericire, in cele ce urmeaza sunt pe cale sa va dezvalui un secret. Mai exact cum puteti sa scapati de aceste inestetice puncte negre utilizand o metoda simpla si aproape gratuita, metoda ce va face sa scapati definitiv de inesteticele puncte negre de pe fata :

cele mai indicate tratamente pentru punctele negre sunt cele naturale si non-invazive

Primul pas:

Dupa ce ati terminat de baut cafeaua de dimineata, lasati zatul care a ramas sa se raceasca. Dupa aceea, puneti acel zat de cafea pe un prosop alb, curat si incepeti sa va frecati pe zonele afectate. Frecati usor zonele afectate facand o miscare in forma de cerc apoi clatiti bine cu apa.

Al doilea pas:

Dupa ce ati terminat primul pas (10 minute dupa primul pas), veti avea nevoie de un castron plin cu ceai de musetel fierbinte. Cu un prosop mare acoperiti-va capul si asezati fata aproape de castron (infuzie). Stati in aceasta pozitie timp de 10 minute. Aburul de la ceai va fi esential pentru a va inviora sinusurile, dar ceea ce este cel mai important este ca, in timpul procedurii se vor inmuia absolut toate punctele negre.

A treia etapa:

Dupa ce ati parcurs pasul nr.2 (10 minute dupa cel de-al doilea pas) , trebuie sa preparati un amestec, folosind un pahar de apa minerala si 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Aplicati acest amestec pe fata, dar evitati zona din jurul ochilor. Lasati sa actioneze timp de 10 minute apoi clatiti bine cu apa calduta si cu un prosop frecati zonele afectate pentru o inlaturare eficienta.

Etapele prezentate se realizeaza in ordinea in care au fost relatate. Va garantez ca prin efectuarea exacta a indicatiilor, punctele negre de pe fata vor fi de domeniul trecutului.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati

…Continuare pe pagina urmatoare

Loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.