"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Stim cu totii ca utilizarea telefonului mobil ne expune la niveluri nesanatoase de radiatii, iar atunci cand se acumuleaza o cantitate considerabila de radiatii, stim foarte bine la ce boli oribile putem fi expusi.

Ce ar fi daca v-as spune ca ne putem proteja de radiatiile emise de telefonul mobil folosind rozmarin?

rozmarinul ofera protectie impotriva radiatiilor nocive

Iata ca natura ne sare din nou in ajutor, de data aceasta cu aceasta planta minune, rozmarinul, o planta bogata in antioxidanti, o planta care in urma unor studii recente s-a dovedit a fi extrem de eficienta impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile si nu numai.

British Journal of Radiology a constatat ca substanta „canosol solubil” gasita in rozmarin actioneaza ca un foto-protector, captand radicalii liberi, inducand propriul mecanism de aparare endogen al organismului. Sa constatat ca formarea toxinelor cauzate de radiatii a fost întarziata de acidul rozmarinic, iar protectia a fost de 3.34 ori mai mare decat cea a altor compusi.Iata mai jos o simpla reteta de combatere a radiatiilor emise de telefonul mobil:

Ingrediente:

200 de ml de apa fiarta

2 lingurite de rozmarin proapat tocatMod de preparare:

Adaugati rozmarinul proaspat intr-o o cana, peste care trebuie sa adaugati apa fiarta. Amestecul se lasa sa faca infuzie, urmand ca dupa 30 de minute sa fie bun pentru consum. Strecurati inainte de utilizare.

Bea o cana pe zi din acest ceai miraculos si te vei proteja de efectele nocive ale radiatiilor emise de telefoanele mobile!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.