"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Anxietatea este o conditie de sanatate care ne poate influenta viata destul de semnificativ. Aceasta are un impact rational si fizic asupra noastra. Majoritatea specialistilor sustin tratamentul cu medicamente traditionale anti-anxietate, care insa nu fac altceva decat sa te innebuneasca si sa te trimita catre alte reactii adverse.

Stiati ca exista mai multe remedii naturale care te pot ajuta in tratamentul anxietatii si pot restabili starea de bine si de egalizare a mintii tale?

Iata mai jos unul dintre cele mai bune tratamente naturale ale anxietatii!

simptomele de anxietate pot fi ameliorate folosind plante cu efecte calmante

Aceasta este o solutie conventionala indiana pentru gestionarea anxietatii. Studiile au demonstrat ca exista noua compusi diferiti in radacina de ghimbir, compusi ce influenteaza receptorii serotoninei umane.

S-a constatat faptul ca radacina de ghimbir are capacitatea de a lega practic receptorii serotoninei, crescand capacitatea de adaptare a neurotransmitatorului cu 60%, care este cunoscut pentru efectele sale anti-anxietate.

Lamaia a fost utilizata din cele mai vechi timpuri ca agent de derulare. Mirosul si consumul acesteia poate ajuta la scaderea starii de anxietate si nervozitate.

Mierea, datorita proprietatilor sale, poate avea un efect calmant in special daca este consumata regulat.

Reteta care va ajuta sa eliminati starile de anxietate!

Ingrediente:

½ lingurita de pulbere de ghimbir

1 lingurita de suc de lamaie

1 lingurita de miere

Combina toate ingredientele intr-un pahar si amesteca-le pana cand se omogenizeaza.

Consuma acest preparat de 3 ori pe zi in momentul in care anxietatea isi face simtita prezenta. Se consuma de indata ce ati inceput crizele si se continua pana cand acestea dispar.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.