"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × five =

3 × four =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Inflamatiile articulatiilor pot fi cauzate de numeroase probleme de sanatate, cum ar fi artrita, reumatismul si stenoza spinarii lombare.

Medicina traditionala nu este foarte buna atunci cand vine vorba de tratarea articulatiilor inflamate. Din fericire, medicamentele naturale pot calma si chiar te pot scapa de durerile cauzate de aceasta conditie de sanatate.

Acest remediu natural este format din boia de ardei iute si ulei din nuca de cocos.

uleiul de cocos este un foarte bun remediu pentru articulatii

Ardeiul iute contine capsaicina. Acest compus actioneaza ca un analgezic si are proprietati anti-inflamatorii intensive. Cu alte cuvinte, calmeaza durerile.

Uleiul din nuca de cocos, pe de alta parte, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii atunci cand vine vorba de tratarea articulatiilor inflamate. Acesta contine o abundenta de grasimi, cunoscuta sub numele de lant de mijloc de acizi grasi care au proprietati de vindecare puternice. Uleiul din nuca de cocos are capacitatea de a reduce inflamatia si a calma tesuturile si articulatiile inflamate.

Citeste mai jos cum sa prepari acest remediu simplu, pentru tratarea articulatiilor inflamate :

Ingrediente necesare:

– 2 linguri de boia de ardei iute

– O jumatate de cana de ulei din nuca de cocos

Metoda de preparare:

Se amesteca ingredientele pana cand veti obtine un amestec omogen. Dupa aceea, se aplica amestecul rezultat pe articulatiile dureroase. Prin utilizarea acestui remediu in mod regulat, vei ajunge sa scapi complet de durerile provocate de inflamarea articulatiilor.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.