"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Oamenii de stiinta americani au descoperit in urma cercetarilor efectuate pe parcursul mai multor ani, care tip de sange este cel mai predispus la aparitia bolilor de inima.

Studiul efectuat a inclus 50.000 de participanti din nord-vestul Iranului, iar cercetarea s-a derulat pe o perioada de sapte ani.

nu toate grupele sanguine prezinta acelasi risc de cancer

In urma analizelor s-a demonstrat faptul ca persoanele cu grupele sanguine A, B si AB au un risc mediu de 9% mai mare de deces din cauza problemelor de sanatate diverse decat cei cu grupa de sange 0.

Respondentii din primul grup au avut un risc mediu cu 15% mai mare de deces din cauza bolilor de inima decat colegii lor cu grupa de sange 0.

Pe langa rezultatele mai sus amintite, s-a mai constatat ca participantii cu grupele de sange A, B sau AB au avut un risc mediu cu 55% mai mare de deces datorita cancerului la stomac, in comparatie cu cei cu tipul de sange 0.

PUBLICITATE

Oamenii de stiinta au tinut sa sublinieze ca rezultatele nu au fost afectat de factori cum ar fi varsta, fumatul, sexul, statutul socio-economic sau originea etnica

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE