"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 + seventeen =

1 × 4 =

recomandari dietetice ca sa il ajute sa is extinda durata de viata. In afara de exercitiile Qigong si o dieta bogata in plante, ce putem invata de la acest Maestru al longevitatii? Pe patul de moarte, Li a spus, “Am terminat tot ceea ce a trebuit sa fac in aceasta lume”. Ultimele sale cuvinte ar putea sa fie o aluzie la unul dintre cele mai mari secrete pentru o viata lunga si prospera? Este de observat ca in Occident suntem invatati ca imbatranirea este ceva ce trebuie “batuta” cu dispozitive infrarosu de inalta tehnologie si cu foarte multe medicamente.

Secretul lui pentru o viata lunga si sanatoasa

loading...

Li a fost intrebat care este secretul lui fata de longevitate. Acesta a spus, “Pastrati o inima linistita, stati ca o broasca testoasa, mergeti vioi ca un porumbel si dormiti ca un caine:. Acestea au fost cuvintele lui Li pe care i le-a spus lui Wu Pei-fu, un dictator militar pe care l-a primit in casa sa pe Li pentru a afla secretul unei vieti extrem de lungi.

Li a sustinut ca secretul longevitatii este un calm interior si o liniste sufleteasca, combinate cu tehnici de respiratie. Evident si dieta lui a jucat un rol foarte mare. Dar fascinant este ca si-a atribuit viata sa lunga, starii sale de spirit.

De ce este acest lucru greu de crezut?

Durata medie de viata pentru lumea occidentala este de 70-85 de ani, gandul ca cineva are peste 100 de ani este ceva miraculos. Gandul ca cineva are peste 200 de ani pare extrem de suspect. Dar de ce sa nu credem ca oamenii pot trai atat de mult?

Trebuie sa tinem cont ca astfel de persoane nu traiesc intr-o lume istovitoare, nu au de a face cu stresul de zi cu zi, nu respira aer poluat. Ei nu mananca zaharuri rafinate, faina sau alimente care au fost tratate cu pesticide.

Ei nu mananca carne, deserturi dulci si alimente modificate genetic. Nu consuma antibiotice. Dietele lor nu numai ca exclud alimente care nu sunt sanatoase, ele includ super plante care sunt steroizi pentru organele noastra si pentru sistemul imunitar. Ei isi petrec timpul liber in natura, practica tehnici de respiratie si meditatie, care s-a dovedit ca imbunatateste sanatatea mentala, fizica si emotionala. Nu ma indoiesc nici o clipa ca, daca noi toti am face lucrurile pe care trebuie

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.