"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Broccoli este bine cunoscut de noi ca o leguma minune, deoarece este extrem de sanatoasa, are proprietati anti-cancer, intareste imunitatea, regleaza tensiunea arteriala etc. Este buna atat pentru femeile gravide cat si pentru copii deoarece contine acid folic. Broccoli poate sa nu fie prima alegere pentru copii, dar daca o pregatiti intr-o forma de suc in combinatie cu miere, suc de mere si suc de lamaie, copii il vor consuma fara nici o problema.

Ingrediente necesare:

– 100 de grame de broccoli

– 100 ml de apa

– 1 mar

– Suc de la o lamaie 50 ml

– 1 lingura de miere

Metoda de preparare:

Curatati marul si taiati-l in bucati mici. Spalati bine broccoli , zdrobiti-l in bucati mici si adaugati-l in blender impreuna cu bucatile de mere. In cele din urma, se adauga sucul de lamaie si apa in mixer. Se amesteca totul bine si se pune apoi sucul rezultat intr-un pahar. Adaugati mierea in bautura, folosind o lingura de lemn. Bucurati-va de aceasta bautura gustoasa si sanatoasa!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE