"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Multi oameni se lupta zilnic cu problemele pe care le produce infectia cu aceasta bacterie, fara a încerca macar sa gaseasca o solutie alternativa.

E-Coli este o bacterie neplacuta care apare de obicei la femei si provoaca de obicei infectii urinare si alte simptome neplacute.

Daca va confruntati in prezent cu aceasta problema, aceasta reteta valoroasa merita incercata:

bacteriile e-coli pot fi anihilate si pe cai naturale

Ingrediente:

250g de radacina de patrunjel

250g de lamaie cu coaja

200g de miere

200ml de ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce ati spalat patrunjelul si lamaia, puneti-le sub blender timp de 1 minut. Peste amestec adaugati mierea si uleiul de masline si preparatul este gata de consum. Amestecul se pastreaza intr-un borcan inchis, la o temperatura scazuta. (in frigider).

PUBLICITATE

Administrare:

Se administreaza doua linguri dimineata pe stomacul gol si 2 linguri seara inainte de cina, pana cand terminati intregul amestec.

Dupa ce ati terminat „medicamentul”, mergeti sa faceti analize. Cu siguranta bacteria a disparut!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE