"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Tensiunea arteriala este o problema destul de des intalnita mai ales in randul persoanelor trecute de varsta de 45 de ani. La nivel mondial, aproximativ 3 din 10 persoane traiesc cu hipertensiune arteriala, ceea ce inseamna ca exista aproape 1,8 miliarde de hipertensivi.

Din nefericire, aproape 50% din acestia nu stiu ca au tensiune arteriala crescuta, arata statisticile furnizate de World Hypertension League (WHL).

In plus, cifrele arata ca o treime din populatia hipertensiva este predispusa la boli de inima, atac vascular-cerebral, boala cronica renala si chiar moarte subita.

Aceste date pur si simplu m-au facut sa caut si sa va aduc in fata un remediu cat mai simplu de facut, care sper ca va ajuta cat mai multe persoane sa trateze aceasta problema de sanatate destul de des intalnita.

Citeste mai jos reteta :

hipertensiunea arteriala poate fi reglata cu otet si oua

Fierbeti un ou pana la punctul in care devine extrem de tare. Puneti apoi oul intr-un pahar cu otet din vin si lasati-l la macerat timp de 24 ore.

PUBLICITATE

Dupa cele 24 de ore coaja de la ou se va descompune, dar partile sale din interior vor ramane neatinse datorita pielii oului. Curatati pielea oului apoi taiati oul in 3 parti aproximativ egale.

Amintiti-va sa nu spalati oul!

Mancati fiecare parte in felul urmator : una la micul dejun, cea de-a doua la preanz si ultima la masa de seara.

Repetati procedura timp de 7 zile.

Veti observa o imbunatatire chiar dupa prima zi.

Aceasta procedura trebuie repetata nu mai devreme de 6 luni de la prima administrare.


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE