"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Apa cu tamaie a fost o bautura traditionala in Orientul Mijlociu timp de secole. Oamenii din Oman si Yemen isi adauga cateva bucati din aceasta rasina intr-un pahar cu apa seara si o consuma dimineata pe stomacul gol. Potrivit statisticilor, un numar foarte mic dintre locuitorii din acele zone au dezvoltat cancer. Oare de ce?

Tamaia este o rasina parfumata care provine din diversi arbori ce se pot gasi pe intreaga planeta, ea fiind pentru prima data utilizata in scopuri medicinale in Peninsula Arabica, inclusiv Yemen si Oman.

Tamaia are proprietati analgezice, anti-artritice, antifungice, antiinflamatorii, antioxidante, antiseptice, astringente, digestive, diuretice si expectorante, proprietati care vindeca aproape orice boala.

tamaia este o rasina cu proprietati vindecatoare uluitoare

Oamenii de stiinta au descoperit ca exista un agent in tamaie care ajuta la stoparea raspandirii cancerului printr-o metoda inedita :

“Cancerul incepe in momentul in care celulele nucleu devin corupte. Se pare ca tamaia are o functie de restabilire a acestui fenomen. Practic agentul pe care il contine tamaia, separa „nucleul” celulei canceroase de „corpul” celulei – citoplasma – si reuseste sa stopeze nucleul din procesul lui de reproducere.

Cum sa faci apa cu tamaie!

Este un procedeu extrem de simplu.

Veti avea nevoie de 1 lingurita de tamaie si de 200 de ml de apa.

Incalziti 2-3 minute apa si turnati-o intr-un pahar in care ati pus deja bucatile de tamaie.

Acoperiti paharul cu un servetel si lasati-l sa stea peste noapte.

Dimineata cum v-ati trezit, beti acest pahar pe stomacul gol.

Iata ce beneficii asupra sanatatii va avea acest procedeu:

– are un puternic efect anti-cancerigen

– previne aparitia problemelor digestive

– intareste sistemul imunitar

– functioneaza ca un diuretic natural

– activeaza toate organele interne

– regenereaza tesuturile pielii

– ajuta organismul sa elimine toxinele

– amelioreaza stresul

– elimina febra si durerile de cap

– ajuta la tratamentul bronsitei

– amelioreaza durerile de gat

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.