"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − one =

11 − 3 =

“Sufletul vostru si fiecare celula a corpului vostru a fost dintotdeauna multidimensionale, doar constiinta voastra a fost instruita sa traiasca in limitele si restrictiile matricei tridimensionale.” – Aurora Ray

loading...

Ar trebuie sa nu va surprinda ca exista lucruri in aceasta lume pe care nu le putem vedea. Aerul exista, dar nu il vedem. Razele ultraviolete exista, dar nu le vedem. Gandurile si sentimentele exista, dar nici pe ele nu le vedem.

Cand ne gandim la realitatea noastra externa pe baza acestor termeni, este mai usor sa intelegem teoria ca existam simultan in realitati multi-dimensionale. Doar ca nu le putem vedea nu inseamna ca nu sunt acolo sau nu se intampla.

Experienta acestor dimensiuni diferite, este una care merge mana in mana cu schimbarea in constiinta, cu care se confruntata multi oameni de ceva timp. In timp ce explicatiile stintifice pentru aceste experiente sunt un pic tulbure si nedefinite, exista incontestabil noi dezvaluiri cu privire la subiectul care se intampla nu numai la nivel personal ci si la un nivel stintific.

Eileen Seiler spune in cartea ei (Multi-Dimensional You: Exploring Energetic Evolution) – “Stiinta se apropie sa se documenteze de efectele altor realitati dimensionale. Chiar si cu cele mai bune tehnologii in ziua de astazi, stiinta poate observa numai efecte, nu realitatea in sine.”

racordarea constiintei la vibratia universala</b></u></a> iti ofera deschidere catre alte dimensiuni” border=”0″ height=”472″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2015/01/evolutia-constiintei-dezvoltare-personala.jpg” title=”” width=”640″ /></p>
<p>
<a name=
Multi dintere noi s-au confruntat cu o schimbare in constiinta si constienta, prin urmare experienta de a-ti simti propia ta constiinta pe mai multe niveluri sau dimensiuni.

Prin explorarea lumilor noastre interioare si impartasirea povestilor noastre personale de transformare ale constintei, poate putem compara notele si sa oferim mai mult sens a ceea ce inseamana sa fi finta multi-dimensionala.

“Sunteti din ce in ce o noua specie. Vibratiile din jurul vostru sunt in crestere si aveti toate ajustarile catre a accesa marile dimensiuni dimensionale (constient si inconstient). Fara gradul de constientizare al acestui proces, te vei putea simti pierdut, coplesit si fara speranta. Cu schimbarea constiintei, poti prospera precum si ca sa iti creezi viitorul.” – Elaine Seiler

In primul rand trebuie sa exploram ceea ce diferite dimensiuni sunt si cum putem sa le identificam. A treia dimensiune este lumea fizica/materiala, ceea ce poate fi vazut si atins. Este cea mai densa dintre

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.