"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Tot de ceea ce ai nevoie pentru a deveni imuna in fata cancerului de san este cunoasterea. Va sugerez sa nu invatati aceste informatii doar pentru propriul beneficiu, ci sa le impartasiti si cu alte femei din viata voastra, de asemenea.

Utilizarea antiperspirantului este o parte din rutina zilnica a celor mai multi dintre noi, iar ceea ce va spun, si este putin probabil sa credeti, este ca utilizarea antiperspirantelor creste riscul de a dezvolta cancer la san!

Surprinzator sau nu, acesta este adevarul si iata explicatia – Antiperspirantele practic inchid sau blocheaza porii sa elibereze sudoarea de la sub bratul tau – avand un ingredient activ in componenta : aluminiu. Acest mecanism normal al corpului , transpiratia, este de fapt o detoxifiere (eliberarea toxinelor prin sudoarea de la sub brat si nu numai). Prin utilizarea antiperspirantelor nu facem altceva decat sa introducem prin pori aluminiul in organism, ceea ce va duce la blocarea eliberarii toxinelor si totodata inmultirea chimicalelor din corp.

PUBLICITATE

Studiile recente au aratat o corelatie intre cancerul de san si utilizarea regulata a antiperspirantelor, riscul fiind mult mai ridicat in cazul utilizarii antiperspirantelor imediat dupa epilare (sau radere) si a dusurilor regulate.

este foarte important sa cunosti cauzele si factorii favorizanti ai cancerului de san src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2015/01/cancer-mamar-cauze-aparitie.jpg” title=”” width=”640″ />

Acum ceva timp au aparut pe piata deodorante, despre care se spunea ca ar fi mult mai sigure decat antiperspirantele. Dar cateva studii recente au confirmat asocierea parabenilor, cu cancerul de san. Acesti parabeni sunt cuprinsi in multe deodorante. Un exemplu simplu este autopsia unei femei, care a decedat din cauza cancerului de san, in interiorul careia s-au gasit cantitati mari de parabeni, in special in tesutul mamar.

Sutienul poate sa-mi provoace cancer la san?

Multi medici si cercetatori sunt de acord ca utilizarea unui sutien poate taia drenajul limfatic, care poate contribui la dezvoltarea cancerului de san, deoarece corpul tau va fi mai putin capabil sa elimine toxinele acumulate de zi cu zi. Aluminiul de la antiperspirante este o sursa potentiala periculoasa de toxine care se pot acumula in cazul drenajului limfatic.

Exista putine studii solide privind purtarea sutienului si cancerul de san, insa una dintre cele mai convingatoare a fost completata de catre dr. Sydney Singer si Soma Grismaijer –

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE