"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Incepand de azi nu mai este cazul sa treceti prin chinurile durerilor menstruale. Pentru a evita aceste dureri groaznice, incercati urmatorul truc ce isi are originea la chinezi, este vorba despre o arta denumita presopunctura. Nu este o procedura grea, oricare dintre voi puteti incerca acasa aceasta tehnica, trebuie doar sa urmariti pasii din video de mai jos.

presopunctura este un mijloc eficient de a calma inclusiv durerile menstruale

Atentie:

Daca simtiti orice durere in timp ce practicati presopunctura, ar trebui sa va opriti imediat. Aceasta tehnica este interzisa femeilor gravide.


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE