"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

12 + 18 =

13 + one =

Un articol de Cristian Iacov

Ceea ce vei citi in continuare iti va artata inca o data ca natura ne ajuta in orice moment al vietii, indiferent daca esti sau nu impovarat cu o boala cronica. Acest amestec ce va fi dezvaluit mai jos contine componente unice, iar metoda prin care se obtine poarta numele de fermentatie.

Unele cercetari medicale au dovedit faptul ca prin consumul acestei combinatii, organismul tau va fi capabil sa previna cresterea celulelor maligne, curatand organismul de toxine si compusi nocivi, totodata te va ajuta sa-ti elimini problemele legate de intestine.

Medicina traditionala rusa sustine ca este cel mai bun remediu alternativ pentru tratarea hipertensiunii arteriale, a aterosclerozei si este de asemenea un mare ajutor in curatarea ficatului in special dupa chimioterapie.

Cititi mai jos reteta :

tratamentele medicamentoase si chimioterapia incarca organismul cu toxine periculoase

Ingrediente necesare:

– 700 de grame de sfecla rosie proaspata curatata de coaja

– 200 de grame de miere

– 100 de grame de struguri (doar boabe)

– 2 linguri de faina din secara

– 1 Borcan de sticla de 3 litri

Metoda de preparare:

– Se taie sfecla decojita in cuburi sau in felii subtiri si se pune in borcan.

– Adaugati apoi strugurii, faina si mierea.

– Umpleti borcanul cu apa rece (fiarta in prealabil) apoi acoperiti cu tifon (pentru a respira), si lasati amestecul sa stea la temperatura camerei (22-24 grade) pentru 6-7 zile (in scopul de a fermenta).

– In fiecare zi se agita continutul borcanului de 2 ori iar daca este necesar, se colecteaza spuma.

– Dupa scurgerea celor 7 zile strecurati amestecul prin tifon. Se transfera lichidul intr-un vas de sticla iar restul amestecului se arunca. Lichidul se pastreaza in frigider.

Cum se consuma :

Consuma 3-4 linguri din acest amestec de trei ori pe zi, inainte de mese.

Consumati timp de 1 luna de zile apoi faceti o pauza de 3 luni. Repetati procedura dupa aceea si faceti o alta pauza de 3 luni.

Dupa un an de zile te vei alege cu un ficat perfect sanatos. Exista posibilitatea ca in timpul administrarii sa aveti o usoara diaree ceea ce este destul de normal, intrucat organismul este in plin proces de curatare.

Aceasta metoda, este in general practicata de medicii din unele spitale din Kiev

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.