"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

“Dincolo de un anumit punct, intregul univers devine un proces continu de initiere” – Robert Anton Wilson

Esti gata sa afli adevarul? Vrei sa stii cine esti cu adevarat? Ce inseamna sa fi o fiinta care percepe realitatea infinita, folosind facultati finite? Mai mult ca sigur nu esti pregatit, pentru ca marea majoritate a oamenilor nu sunt pregatiti. Dar in cazul in care tu esti pregatit – “ai luat in serios ideea ca este responsabilitatea ta de a intelege universul, pentru ca doar prin intelegerea universului vei ajunge sa te intelegi pe tine”, acest articol este pentru tine!

Imagineaza-ti ca esti energie. Vizualizeaza miscarile tale cu viteza luminii de la singularitatea embrionara, care a fost Big Bang-ul. Nu poti fi creat si nici distrus, dar formula se schimba constant. Devi stele care explodeaza. Devi diferite planete. Ai devenit apa pretioasa si oxigenul. Devi procesul vietii. Devi organisme vii: plante, copaci, animale. Apoi vei deveni un tip aparte de animal numit fiinta umana care poate numi lucrurile si eticheteaza aspectele tale.

autocunoasterea este un proces ce trebuie abordat in mod plenar

Asta poate rupe structura ta infinita printr-un proces de incarcare brut si procesul erorii care iti aminteste de evolutie. Apoi devi o fiinta umana unica, o amprenta digitala unica cu caracteristici faciale distinctive. Esti nascut la o anumita data. Ti se da un anumit nume. Cresti cu ideea despre ceea ce esti sau ce ai putea fi si ca ideea te duce inevitabil oriunde se intampla sa fi asezat in acest moment.

Prima Lege a Termodinamicii este “Energia nu poate fi creata si nici distrusa, dar isi poate schimba forma.” De asemenea, acest lucru este cunoscut sub numele legii de conservare a energiei. Acesta este adevarul a ceea ce sunteti cu adevarat. Sunteti un aspect al acestei termodinamici. Tu mergi, vorbesti, razi – schimbi prin personificarea energiei inerente in univers, care s-a tot schimbat de la inceputul timpului.

PUBLICITATE

Energia curge prin corpul tau chiar acum, este aceeasi energie care a fost si la inceputul universului. Pur si simplu a trecut prin mai multe forme diferite pentru a ajunge in cele din urma sa insufleteasca corpul vostru, mintea si sufletul cu vitalitate. Real in adancul tau este o singularitate cuantica care este dor, dorinta, pofta de a observa in actiune, de a

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!