"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 − three =

1 × three =

“Dincolo de un anumit punct, intregul univers devine un proces continu de initiere” – Robert Anton Wilson

Esti gata sa afli adevarul? Vrei sa stii cine esti cu adevarat? Ce inseamna sa fi o fiinta care percepe realitatea infinita, folosind facultati finite? Mai mult ca sigur nu esti pregatit, pentru ca marea majoritate a oamenilor nu sunt pregatiti. Dar in cazul in care tu esti pregatit – “ai luat in serios ideea ca este responsabilitatea ta de a intelege universul, pentru ca doar prin intelegerea universului vei ajunge sa te intelegi pe tine”, acest articol este pentru tine!

Imagineaza-ti ca esti energie. Vizualizeaza miscarile tale cu viteza luminii de la singularitatea embrionara, care a fost Big Bang-ul. Nu poti fi creat si nici distrus, dar formula se schimba constant. Devi stele care explodeaza. Devi diferite planete. Ai devenit apa pretioasa si oxigenul. Devi procesul vietii. Devi organisme vii: plante, copaci, animale. Apoi vei deveni un tip aparte de animal numit fiinta umana care poate numi lucrurile si eticheteaza aspectele tale.

autocunoasterea este un proces ce trebuie abordat in mod plenar

Asta poate rupe structura ta infinita printr-un proces de incarcare brut si procesul erorii care iti aminteste de evolutie. Apoi devi o fiinta umana unica, o amprenta digitala unica cu caracteristici faciale distinctive. Esti nascut la o anumita data. Ti se da un anumit nume. Cresti cu ideea despre ceea ce esti sau ce ai putea fi si ca ideea te duce inevitabil oriunde se intampla sa fi asezat in acest moment.

Prima Lege a Termodinamicii este “Energia nu poate fi creata si nici distrusa, dar isi poate schimba forma.” De asemenea, acest lucru este cunoscut sub numele legii de conservare a energiei. Acesta este adevarul a ceea ce sunteti cu adevarat. Sunteti un aspect al acestei termodinamici. Tu mergi, vorbesti, razi – schimbi prin personificarea energiei inerente in univers, care s-a tot schimbat de la inceputul timpului.

Energia curge prin corpul tau chiar acum, este aceeasi energie care a fost si la inceputul universului. Pur si simplu a trecut prin mai multe forme diferite pentru a ajunge in cele din urma sa insufleteasca corpul vostru, mintea si sufletul cu vitalitate. Real in adancul tau este o singularitate cuantica care este dor, dorinta, pofta de a observa in actiune, de a deveni constient de sine in toata splendoarea galactica. Nu esti un fir de praf in univers; tu esti intregul univers intr-un fir de praf. Intr-adevar tu esti universul si trebuie sa te convingi si pe tine.

Alan Wats a spus, “Ceea ce faci este ceea ce intregul univers face in locul unde tu suni aici si acum. Sunteti ceva ce intregul univers face in acelasi fel in care valurile sunt in oceane. Tu nu esti o marioneta pe care viata o impinge in jurul ei. In adancul tau esti intregul univers.”

 

Tu esti energie, care nu poate fi creata si nici distrusa, dar care isi poate schimba forma. Tu ai schimbat forma la inceputul universului. Ai schimbat forma atunci cand ai devenit o stea. Ai schimbat forma atunci cand ai explodat si ai devenit ceea ce esti pe pamant. Ai schimbat forma de mai multe ori prin procesul evolutiei. Ai schimbat forma atunci cand te-ai nascut si vei schimba forma atunci cand vei muri. Viata nu este liniara, ea este o vibratie non-liniara. Viata are si va avea intotdeauna o dimensiune non-liniara. Nu exista nici o scapare. Trebuie sa savuram frumusetea ei non-lineara si eleganta ei forma: Iubirea. Trebuie sa avem grija sa nu cadem in capcana de a reseta lumea prin manipularea lineara si ideea de separare: Frica.

Realitatea implica constiinta noastra, iar acest lucru creaza un paradox. Spatiul si timpul sunt doar instrumente ale mintilor noastre pe care le folosim sa impulsionam sensul. Suntem energia primordiala, aceeasi energie care a lovit de la inceput universul si care a trecut prin multe forme pentru a deveni (ceea ce suntem astazi), care putem percepem universul – care este insasi in desfasurare.

 

La sfarsitul zilei, natura realitatii merge dioncolo de teoria Big Bang-ului sau orice teorie. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate teoriile umane sunt in mod inert finite (principiul prejudecata-finita); ele se bazeaza pe o presupunerea falsa ca universul este ceva ce este “acolo”, mai degraba decat in interiorul nostru, care ne aduce pe noi intr-un cerc inapoi la faptul de necontestat ca suntem un aspect al universului. Noi nu suntem doar independenti, fiinte constiente care percep universul; suntem aspectele independente ale universului.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.