"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Diversele dureri de articulatii apar ca rezultat al mai multor factori – in urma unor fracturi mai vechi sau din cauza artritei netratate, precum si din cauza reumatismului. Iata un scenariu care va este cunoscut – Sunteti in casa, afara este frig iar durerile sunt din ce in ce mai puternice, ce veti face? Cititi mai departe si veti descoperi solutia….

Pentru a putea scapa de aceste dureri insuportabile puteti utiliza unele bunatati gasite in propria bucatarie, putand chiar singuri sa va preparati un remediu cu ajutorul caruia sa calmati rapid durerile.

durerile de articulatii pot fi vindecate usor cu remediile potrivite

In medicina populara rusa, acest remediu a fost mult timp folosit si practicat la nevoie, folosind urmatoarele ingrediente:

1 Lingura de Miere

1 Lingura de Mustar

1 Lingura de Sare

1 Lingura de Apa

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un castron si amesteca-le pana cand vei obtine un preparat omogen. Pune-l intr-un recipient si baga-l la frigider.

Utilizari:

Aplica aceasta „crema” pe zona afectata si pune o punga de plastic peste. Infasoara apoi zona cu un tifon si lasa sa actioneze timp de minim 2 ore.

PUBLICITATE

Pentru rezultate mai bune poti face tratamentul inainte de a merge la culcare, pentru ca in timpul somnului articulatiile nu vor fi solicitate.

Repeta tratamentul timp de 4-5 zile.

Primele semne de ameliorare ar trebui sa fie vizibile dupa primul tratament. In cazul in care nu v-a trecut in 5 zile, puteti repeta tratamentul inca 5.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru
Secretele.com . „Imi doresc sa va
dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire
fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...