"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Raceala si gripa pot fi intr-adevar enervante in sezonul rece. Sunt sigur ca nu exista doar o singura persoana care sa nu fie deranjata de nas infundat sau de sentimentul de greutate la cap. Datorita acestor afirmatii vreau sa va ajut si sa va fac sa incercati aceasta metoda alternativa de ameliorare a simptomelor gripei si racelii.

iti poti desfunda nasul prin presopunctura si masaj terapeutic

Tot ce trebuie sa faceti este sa masati anumite puncte de pe fata voastra astfel:

Punctul 1: Localizati zona dintre sprancene. Apasati cu degetul mare si mentineti presiunea timp de aproximativ un minut.

Punctul 2: Atingeti tamplele, sau punctele situate la 2 cm din exteriorul sprancenelor, facand o presiune moderata in acelasi timp.

Punctul 3: Localizati punctele care sunt situate simetric langa coltul interior al ochilor. Maseaza ambele puncte in acelasi timp.

PUBLICITATE

Folosind varful degetului, apasati fiecare punct timp de 1 minut. Presiunea trebuie sa fie suficient de ferma, astfel incat sa puteti simti o oarecare imbunatatire, dar fiti atenti, nu trebuie sa simtiti durere. Puteti masa aceste puncte, fie in sensul acelor de ceasornic sau invers dar nu trebuie facut in ambele sensuri deodata. Atata timp cat se aplica o presiune corecta, veti aduce o infuzie de sange punctelor cheie de pe fata, fapt ce va conduce la o ameliorare a simptomelor suparatoare provocate de raceala sau gripa.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru

Secretele.com . „Imi doresc sa va

dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire

fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE