"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Oamenii au folosit mult timp aceasta reteta pentru a trata destul de multe probleme de sanatate.

Otetul de mere reduce inflamatia, astfel contribuind la tratamentul durerilor articulare si a gutei. Acesta contine acid malic, care dizolva cristalele de acid uric din articulatii si ajuta organismul sa le alunge. Este benefic in ameliorarea acidul din stomac, in tratamentul durerilor de cap, gutei, spasmelor musculare si artritei. Otetul de mere creeaza un mediu alcalin in organism, astfel contribuind la echilibrarea valorii pH-ului.

Pentru acest remediu veti avea nevoie de otet de mere organic si miere ecologica. De ce va trebuie ingrediente organice? Pentru ca distilarea acestor ingrediente poate distruge enzimele si mineralele ca potasiu, fosfor, sodiu, magneziu, sulf, fier, cupru, fluor, siliciu si pectina.

pentru prepararea remediilor naturiste este bine sa folosesti ingrediente organice

Ingrediente:

1 lingura de otet de mere organic

1 lingura de miere organica

200 de ml de apa

Mod de preparare:

Se amesteca cele doua ingrediente impreuna si se adauga amestecul la un pahar de apa (200 de ml). Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

PUBLICITATE

Se consuma tot paharul o data sau de cel mult 2 ori pe zi.
Tratamentul poate fi urmat pentru timp indelungat ( in cazul artritei si obezitatii) iar in cazul indigestiei, pana cand va fi vindecata.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE