"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Nu multi oameni acorda o atentie barilor de culori plasate in partea de jos a tubului de pasta de dinti. Dupa ce veti citi acest articol, cu siguranta veti verifica detaliile pe care vi le voi spune despre pasta de dinti pe care o cumparati.

Tot ce trebuie sa faceti este sa verificati partea de jos a tubului, unde veti observa o anumita banda care are culori diferite.

Pastele de dinti au in partea de jos, pe spate, patru culori diferite, aceste benzi indicand compozitia lor. Este bine pentru dumneavoastra sa cunoasteti sensul acestor benzi, pentru a sti ceea ce cumparati.

Iata aici semnificatiile fiecarei culori de pe spatele fiecarui tub de pasta de dinti pe care o achizitionati:

codurile de coluri de pe pastele de dinti indica natura ingredientelor continute

• Culoarea Verde reprezinta o pasta de dinti intre 98-100% naturala

• Culoarea Albastru ne indica o pasta de dinti ce contine medicamente

• Culoarea Rosu ne indica o pasta de dinti ce contine atat produse naturale cat si produse chimice

• Culoare Negru este cea mai periculoasa fiind alcatuita in totalitate din ingrediente chimice

Chiar daca acest gen de informatii sunt puse la dispozitia cumparatorilor chiar pe produs, exista declaratii care pretind ca imprimarea culorilor pe ambalaje nu are nimic de-a face cu ingredientele din care sunt alcatuite. Nu ramane decat sa credeti sau nu, insa va invit cu prima ocazie in care veti merge la cumparaturi, sa incercati putin sa studiati eticheta produsului si cu siguranta veti ramane uimiti. Nu ramane decat sa credeti sau nu! Cu siguranta sunt persoane care o sa creada si alte persoane care nu vor crede. Eu va asigura ca etichetarea pastei de dinti este in stransa legatura cu ingredientele continute.

PUBLICITATE

Daca vreti sa faceti o alegere corecta de fiecare data cand cumparati pata de dinti, cel mai indicat, din punctul meu de vedere este sa alegeti intotdeauna CULOAREA VERDE.

Decizia va apartine!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...