"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Daca ai dureri de gat si tusea nu te lasa in pace, daca te chinui de zile bune sa scapi de aceste neplaceri cauzate de sezonul rece , va propun sa cititi in continuare si sa incercati una dintre cele mai cunoscute si mai eficiente modalitati naturale de combatere a durerilor de gat si a tusei.

tusea si durerile in gat pot fi calmate prin leacuri naturale

Ingrediente:

1 frunza de varza

1 lingura de miere

Mod de preparare:

Ia-o frunza de varza si se pune-o in apa clocotita timp de cateva minute, de fapt pana cand se inmoaie.

Dupa ce s-a inmuiat, aplicati o lingura de miere pe o parte a frunzi de varza, aplicand-o apoi direct pe piept. Aveti grija ca partea unde ati aplicat mierea sa intre in contact cu pielea. Infasurati-va cu o folie de plastic, apoi cu un prosop destul de mare, in asa fel incat sa va cuprinda. Faceti acest tratament inainte de a merge la culcare, mentinand-o pana dimineata.

Daca aveti o tuse puternica, veti avea nevoie de doua bucati de varza si de doua linguri de miere, astfel incat sa va aplicati si pe piept si pe spate, in acelasi mod mentionat mai sus.

Va garantez ca in maxim 2 zile, durerile si tusea, oricat ar fi de puternice, vor disparea complet.

Rezultat:

Ingredientele active din miere si varza, precum si caldura, vor contribui la eliminarea durerilor si tusei.

Nota :

Mierea poate fi, de asemenea, inlocuita cu ulei de ricin cald.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru
Secretele.com . „Imi doresc sa va
dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire
fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE