"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Un camionagiu din Ohio a socat personalul spitalului cand a revenit la viata, dupa aproape o ora in urma pierderii pulsului provocat de un atac de cord devastator – Acesta pretinde ca a vazut in acele momente, faptul ca exista viata dupa moarte!

Brian Miller, 41 de ani, in timp ce deschidea capacul unui container, a simtit o durere puternica in piept, realizand ca ceva grav urma sa se intample.” Sunt un sofer pe camion si cred ca am un atac de cord” i-a spus operatorului dupa ce a sunat la 911.

acest barbat a trait o experienta uluitoare a vietii de apoi

Artera principala a fost complet blocata – aceasta a fost cauza atacului de cord, au raportat medicii.

El a fost dus de urgenta la un spital local, unde medicii au reusit sa-l readuca la viata si sa elimine blocajul, dar dupa recapatarea constientei si senzatiei de durere, el a intrat fibrilatie ventriculara, iar inima a intrat in imposibilitatea de a mai pompa sange.

“Ritmul cardiac era 0, tensiunea de asemenea, pulsul la fel”, a declarat una dintre asistente posturilor de televiziune. S-a incercat in nenumarate randuri readucerea la viata a lui Miller insa dupa cateva minute, medicii au constatat decesul.
/>

Acesta a fost momentul in care Miller a „alunecat” intr-o lume cereasca. “Singurul lucru pe care mi-l amintesc este ca am inceput sa vad lumina si am inceput sa merg spre ea”

El a descris ca a mers pe jos pe un traseu cu siruri de flori pe fundalul unei lumini albe – pana a ajuns la mama lui care decedase recent “A fost cel mai frumos lucru atunci cand am vazut-o, a fost ca in prima zi cand am intalnit-o, (ea ) se uita atat de fericita la mine ”

PUBLICITATE

Miller si-a amintit, “Ea mi-a pus mana pe bratul meu si mi-a spus – Nu este timpul tau, nu trebuie sa fi aici, trebuie sa mergi inapoi, mai ai destul de multe de facut”.

Dupa 45 de minute pulsul i-a revenit parca o forta suprema i l-ar fi dat au marturisit doctorii.”Creierul lui nu a avut nici oxigen timp de 45 minute, insa prin simplul fapt ca il vedem

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE