"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − fifteen =

9 + 1 =

Stiind despre vietile tale anterioare poti serios sa fi afectat mental si emotional.

loading...

Jucarea rolurilor

Cu fiecare reancarnare jucam un rol. Rolul nostru este ales cu ajutorul ghizilor spirituali si al consiliului inainte de a ne naste. Noi vom juca multe roluri. Intr-o viata, veti alege sa fiti ucis, in alta voluntar in a fi criminal. Lista rolurilor este vasta si foate complexa. Aceasta informatie este foarte grea pentru multi oameni, dar cu timpul totul va avea sens. Noi venim pe Pamant din mai multe motive, dar unul mare este pentru cresterea sufletului. Cresterea sufletului este un proces lent, deoarece este un lucru spre divinitate. Pentru ca suntem capabili sa uitam cine suntem, putem invata lucruri la un nivel mai profund si sa ne extindem mai mult. Sa presupunem ca vrei sa sti ce este iubirea. Ce modalitate este mai buna deact sa pierzi aceasta iubire si sa devi separat de ea, nestiind ca toata existenta noastra este iubire. Dupa ce am auzit aceasta teorie nu mai uras pe nimeni si nu imi mai este frica de nimic. Pentru ca traim intr-o lume de dualitate trebuie sa existe si “negativul”. Negativitatea este ceea ce face aceasta lume. Daca nu ar exista negativul nici unul dintre aceste lucruri nu ar fi posibile. Trebuie sa traiesti o experianta umana care a fost planificata pentru cresterea sufletului tau.

De ce teoria de planificare a vietii noastre este importanta?

Traim intr-un timp foarte interesant, in care foarte multe adevaruri care au fost ascunse sunt scoase la lumina. In acest moment, consider ca este foarte important pentru a afla ce se intampla cu adevarat in aceasta lume si de ce suntem aici. Toate perspectivele ar trebui luate in considerare si oricine este liber sa creada ceea ce simte ca rezoneaza cu el. Nu am scris acest articol pentru a va schimba convingerile. Am impartasit aceasta teorie deoarece aceasta teoorie a oferit numai lucruri pozitive. Am iertat negativitatea acestei lumi si am simtit recunostinta, pentru ca am fost ajutata sa crest spiritual. Aceasta teorie este un lucru pozitiv si poate unii dintre voi o sa luati ceva pozitiv din ea.

Multa Iubire – Maya

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.