"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + seventeen =

5 × two =

Uitarea este o parte integrata in acest ciclu. Este adevarat ca ajungem sa ne cunoastem si sa ne traim pe deplin viata actuala in care traim. Noi traim in timpul amintirilor si multi dintre noi isi aduc aminte cine sunt si de ce au venit pe acest Pamant in acest moment. Cei care nu si-au trezit pe deplin abilitatile, dar doresc sa aiba o imagine clara a ceea ce sunt si de ce sunt aici, sa caute oameni care au o frecventa ridicata si se poate conecta pentru a putea accesa acest tip de informatii.

loading...

Cum planul pre-nasterii afecteaza legile atractiei si manifestarii?

Planul pre-nastere este situat la locul lui, dar liberul arbitru ne ofera posibilitatea de a crea realitatea in care alegem sa traim. Exista anumite lucruri care sunt menite sa le experimentam si din aceasta cauza, cred ca unele lucruri sunt in afara controlului nostru. De exemplu: daca sunteti destinati pentru a experimenta o anumita boala sau suferinta, veti manifesta aceasta boala. Daca sunteti meniti sa experimentati o relatie negativa, veti atrage acea persoana negativa in viata ta. Poti sa consideri ca este vorba de Legea Atractiei, dar nu e ceva de care esti deplin constient, deoarece l-ai planificat inainte sa te nasti si va fi greu sa-i transmiti. Sunt multi oameni care stiu legile atractiei, cum sa isi manifeste lucruri pozitive si o vibratie ridicata, dar atunci cand ceva negativ intervine in viata lor – nu pot sa inteleaga cum au atras acel lucru negativ in viata lor. Cand se intampla asa ceva – totul este determinat de de planul pre-nasterii. E o lectie de invatat, o experienta pentru a creste, vindecare sau echilibru.

Sunt vietile anterioare relevante in aceasta viata?

Uneori, vindecarea trebuie sa aiba loc de la lucruri care au avut loc in vietile trecute.

“Meher Baba este destul de clar si poate nu este pe gustul multor oameni, un pic inspaimantator in aceasta privinta. Exista un zid intre constiinta vietii prezente si inregistrarile stocate pe durata vietii anterioare. Este un bun motiv deoarece varietatea si puterea acestor inregistrari ale vietii anterioare este foarte variata si complexa in cele mai multe cazuri. Aceasta viata este cu mult peste ce este aici si daca dintr-o data ne-am sparge zidul de protectie si toate aceste lucruri ar iesi – noi ca indivizi nu am fi destul de puternici pentru a putea intelege toate aceste lucruri intr-un singur moment. El afirma ca nu e bine sa manipulezi acest zid de protectie, referindu-se la oamenii care au propria lor curiozitate despre vietile anterioare”
Don E. Stevens – Disciple of Meher Baba (In Another Life: Reincarnation in America Documentary)

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.