"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × five =

7 − 2 =

Multi oameni cred ca reincarnarea nu poate exista pentru ca nu isi amintesc trecutul lor. Nu avem detaliile, dar avem anumite informatii cheie cu privire la cine suntem. Tipul de muzica care ne place, oamenii de care suntem atrasi, alimentele care ne plac, imbracamintea pe care o purtam – anumite perioade ale istoriei in care ne regasim. Acestea sunt indicii.

loading...

Toate studiile referitore la cilul de viata si moarte pentru a re-naste spun acelasi lucru. Totul incepe cu Planul de pre-nastere. Ai stabilit acest plan cu un consiliu. Unii oameni numesc acest consiliu – cei batrani sau cei intelepti. Ele sunt fiinte foarte vechi care stiu lucruri. Te-ai intalnit cu ei, impreuna cu ghizii tai spirituali. Ai discutat viata inainte de tine si date despre alegerea unei vieti in functie de perioada in care te vei reincarna. Ca si exemplu: ai de ales in a fi un artist sau un samurai in Japonia. Tu alegi totul, inclusiv parintii.

Dupa ce ai facut aceste alegeri, sarcina incepe cu planificarea tuturor lucrurilor pe care doresti sa le experimentezi in viata viitoare. Experienta nu este sigurul lucru pe care il cautam; avem obiective pentru a face fata provocarilor si a le putea depasi. Unii doresc sa invete rabdarea sau sa depaseasca gelozia. Multi oameni au dezbatut aceasta teorie pentru a putea clarifica karma.

Pentru mine, curatirea karmei, inseamana pur si simplu crearea unui echilibru. Exista cateva lucruri, cum ar fi vindecarea, contrastul si vindecarea credintelor false. In cazul in care planul nostru de viata este creat, ghidurile noastre spirituale sunt acolo cu noi creand ceea ce descrie Robert Schwartz ca fiind diagrama. O diagrama este planul, dar cu liberul arbitru incorporat in ea. Deasemenea, ghizii nostri creaza sincronizarile din viata noastra pentru a declansa anumite lucruri in noi si sa ne calauzeasca pe cea mai buna cale, pentru a putea sa te atingem obiectivele. Dupa ce planul se afla la locul lui, ne nastem si uitam planul.

se speculeaza ca existenta ne-ar fi predestinata, dar ca liberul arbitru ne permite sa ne schimbam destinul

De ce uitam?

“Tu inchizi ochii la trecut si ii redeschizi la o noua experienta. Puteti obtine o crestere mai mare daca uitati” – Teal Swan

“Nu ar fi un test daca ati sti raspunsurile” – Dolores Cannon

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.