"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Partea “magica” a corpului se afla intre tendoanele gatului, mai exact in partea din spate a gatului, acolo unde gatul si capul se unesc. Aici este punctul pe care acupunctura chineza il numeste Feng Fu (adapost de vant).

Acest remediu este format dintr-un cub de gheata. Daca puneti un cub de gheata pe o anumita parte a corpului in fiecare zi, corpul va incepe sa se regenereze,astfel se va autovindeca si multe boli vor disparea, astfel tu vei ramane sanatos si energizat.Metoda este foarte simpla, astfel :

medicina chineza ofera mijloace eficiente de prevenire si vindecare a bolilor

Ai nevoie sa stai intins pe burta si sa pui un cub de gheata (2 x 2 cm) la baza Feng Fu (gaura din partea din spate a capului).

Tine cubul de gheata acolo timp de 20 minute.

Daca practici aceasta metoda in mod regulat, dimineata si seara inainte de a merge la culcare, nu vei lasa loc pentru aparitia vreunei boli.

Iti va fi greu la inceput, va fi destul de rece, insa in 30 sau 40 de secunde vei simti cum un val de caldura te va invalui. In primele zile vei avea un sentiment euforic din cauza eliberarii de endorfine in sange.

Ce poate trata aceasta metoda chineza?

Starea ta de spirit si vitalitatea vor fi imbunatatite

Imbunatateste somnul

Durerile de cap, durerile de dinti si durerile articulare vor fi reduse

Sistemul digestiv va fi imbunatatit

Cubul de gheata plasat pe Feng Fu te va ajuta in mod special cu:

Glanda tiroida

Sistemul respirator

Artrita, hipertensiune si hipotensiune

Boli acute, gastro-intestinale si cu transmitere sexuala

Astm

Tulburari ale tractului gastro-intestinal

Obezitatea

Celulita (in special pentru prevenirea acesteia)

Tulburarile Psiho-emotionale, stres, oboseala, depresie, insomnie


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.