"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Ranile la rece sunt cauzate de virusul Herpes Simplex. Acesta este un virus foarte contagios si se transmite cu usurinta prin simplul contact cu persoana purtatoare. Urmarile sunt destul de suparatoare.

Stim foarte bine ca usturoiul a fost folosit in scopuri medicinale cu foarte mult timp in urma. Ce ar fi daca v-as spune ca acesta este cel mai eficient remediu natural in tratarea herpesului?

Usturoiul, in toate formele sale, intareste imunitatea, faciliteaza activitatea stomacului, a inimii, a tiroidei, previne formarea tumorilor intarind imunitatea organismului.

herpesul poate fi tratat peste noapte cu usturoi

Usturoiul este compus din substante azotate, sodiu, potasiu, seleniu, calciu, magneziu, siliciu, acid fosforic, vitamina C, D, B, fitosteroli si uleiuri esentiale.

In plus, usturoiul este bogat in alicina, substanta ce este considerata a fi un bacteriostatic puternic care ajuta la vindecarea infectiilor intr-un timp extrem de scurt. Usturoiul poate lupta, de asemenea, cu infectiile fungice, ceea ce face din el un medicament mult mai valoros decat multe antibiotice care se regasesc in industria farmaceutica.

Iata mai jos reteta prin care poti scapa “ peste noapte” de herpes :

Intreaga operatiune trebuie facuta seara inainte de culcare. Veti avea nevoie de un catel de usturoi pe care il veti zdrobi. Aplicati apoi pasta care a rezultat direct pe herpes. Stiu, la inceput va ustura teribil, insa in cateva secunde durerea va fi mult mai mica. Asteptati apoi cateva minute (5-10 minute) pana cand acesta se va usca, apoi puteti merge la culcare.

Dimineata nu o sa va vina sa credeti……!!! Herpesul care va deranja atat de mult, pur si simplu va fi vindecat.

Asa ca, oameni buni, nu mai aruncati bani pe diverse preparate farmaceutice scumpe, toxice si ineficiente. Remediul impotriva herpesului il aveti cu siguranta in casa!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.