"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

In momentul in care racim sau contactam o gripa, cu siguranta ne putem lua la revedere de la activitatile de zi cu zi, noi fiind mai mult preocupati de starea noastra, de durerile de cap sau gat, de enervantul nas infundat si de starea generala proasta pe care raceala ne-o ofera. Sa nu mai spunem faptul ca aceste boli sunt contagioase iar daca tii la persoanele cu care intri in contact, ar fi bine sa-i atentionezi. Din fericire, exista cateva secrete prin care putem scapa de aceste stari, secrete pe care le voi dezvalui in cele ce urmeaza.

Exista o varietate de medicamente care pot actiona destul de ferm si care pot fi prescrise de medici, insa bineinteles ca exista remedii la care nici nu te gandeai vreodata ca ar exista, cum ar fi utilizarea bicarbonatului de sodiu, care s-a dovedit a fi extrem de eficient in lupta cu gripa sau raceala de sezon.

 

Bicarbonatul de sodiu este adesea utilizat in prepararea prajiturilor, insa poate fi, de asemenea, utilizat cu succes si in scopuri medicinale. Puteti rezolva starea dumneavoastra proasta provocata de raceala sau gripa, in mai putin de trei zile prin simpla dizolvare a bicarbonatului de sodiu intr-un pahar cu apa rece, urmand ca apoi sa consumati preparatul rezultat.Cum actioneaza Bicarbonatul de sodiu

Acesta functioneaza pentru a echilibra nivelul pH-ului corpului, facandu-l alcalin. El pur si simplu neutralizeaza virusul si ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului din sange.

In anul 1918 si 1919, Dr. Volney S. Cheney a folosit o tehnica simpla de tratament , aplicata pacientilor sai. Este vorba despre un regim zilnic foarte simplu astfel:

In prima zi, a dizolvat 3 lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu 300 de ml de apa rece, administrandu-le bolnavilor preparatul rezultat pe parcursul unei zile intregi.

In cea de-a doua zi, a dizolvat 2 lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa rece (300 de ml), continuand administrarea catre bolnavi.

In cea de-a treia zi, a dizolvat 1 lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa rece (300 de ml), aceasta fiind ultima etapa.

Preparatul s-a administrat dimineata si seara ( o jumatate  de pahar dimineata si cea de-a doua jumatate seara). In cazul in care gripa sau raceala nu a disparut, a continuat cu administrarea unei lingurite de bicarbonat dizolvata intr-un pahar de 200 de ml de apa rece, pana cand raceala a disparut complet.

Atentionari:

In cazul in care aveti probleme cu stomacul, dozele de bicarbonat de sodiu se pot reduce la jumatate.

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.