"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Pentru a va face ziua mai palpitanta, am ales sa va captez atentia cu un test psihologic foarte interesant. In cele ce urmeaza veti vedea o imagine care este prezentata soldatilor rusi, inainte de incorporare. Acest test este aplicat soldatilor pentru a le determina profilul psihologic. Credeti-ma este un test autentic. Cu siguranta veti intampina probleme in identificarea cifrelor. Va urez multa bafta si va astept cu raspunsuri…..

Priveste cercurile din imaginea de mai jos si incearca sa dezlusesti cifrele……

scorul de identificare a cifrelor ascunse în imagini indică detalii interesante despre tine

Interpretarea :

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.1 – Esti o persoana agresiva, ai inclinatii spre conflicte. Cred ca ar fi indicat sa faci mai mult exercitiu fizic si mai multe dusuri reci!

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.2 – Probabil ai abilitati intelectuale sub medie si cu siguranta nu poti sa faci lucruri sofisticate. Ar trebui sa incerci sa te concentrezi mai mult.

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.3 – Incapacitatea de a observa cifra din cercul cu nr.3 indica o lacomie din partea dumneavoastra. Ar trebui sa meditezi putin in rezolvarea acestei probleme.

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.4 – Esti de obicei o persoana cu inclinatii violente si iesiri nervoase. Incearca sa privesti lucrurile cu mai mult calm si vei observa ca totul se va rezolva de la sine.

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.5 – Pot spune ca ai o problema legata de orientarea sexuala. Singurele persoane care vad cifra din cercul cu nr.5 sunt cele care au atractie sexuala fata de persoane de acelasi sex ( homosexuali sau lesbiene)

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.6 – Ai o problema destul de grava – Schizofrenie, iar o vizita la un medic de specialitate este absolut necesara. Consulta un medic de specialitate de urgenta!

Iata de fapt ce se ascunde in spatele fiecarui cerc….!!!

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.