"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Multe toxine sunt depozitate in ficat, de aceea este necesar sa se faca o dezintoxicare cu metode naturale, astfel incat ficatul sa poata functiona in mod corespunzator.

Corpul nostru ne avertizeaza mereu atunci cand exista toxine in el. Tot ce trebuie sa faceti este sa recunoasteti aceste semne si sa luati de urgenta masuri.

Dieta nesanatoasa, fumatul, alcoolul si stresul contribuie la supraincarcarea ficatului. Acest organ are capacitatea de a stoca o parte din toxine o perioada mai lunga de timp. Cu toate acestea, aceste toxine mai tarziu pot provoca unele perturbari in organism, care sunt rareori asociate cu ficatul.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, ai nevoie de detoxifiere urgenta :

organismul da semne de boala atunci cand se incarca cu toxine

Durere sub omoplat

Dureri de stomac si crampe dupa consumul de alimente grase

Durere deasupra ochilor

Adesea boli de stomac

Oboseala cronica

Hemoroizi sau varice

Gust amar in gura, dupa o masa

Dureri abdominale frecvente

Daca ai una dintre simptomele mai sus mentionate, ar trebui sa incerci metoda de detoxifiere pe care o vei regasi chiar aici

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE