"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cancerul de piele este o forma comuna de cancer cu aproape 5 milioane de persoane tratate anual. In fiecare an, exista mai multe cazuri noi de cancer de piele diagnosticat decat cazurile de cancer la san, de prostata, pulmonar si cancer de colon toate adunate. Unul din cinci americani va dezvolta cancer de piele la un moment dat in viata. Cunoasterea aspectului unui cancer de piele este ceea ce ar putea face diferenta dintre viata si moarte.

este important sa depistezi cancerul de piele cat mai din timp

Cauta:

Canceroase – Alunitele care au forme neregulate, asimetrice. Normale – Alunitele sunt rotunde si simetrice.

Canceroase – Alunitele care frontiere inegale sau intrerupte. Normale – Alunitele care au frontiere continue.

Canceroase – Alunitele care contin mai multe culori, cum ar fi negru, maro, gri si albastru. Normale -Alunitele normale au o singura culoare.

Canceroase – Alunitele care sunt mai mari de 6 mm. Cele normale au dimensiuni mai mici.

Canceroase – Alunitele care isi schimba culoarea, forma si marimea de-a lungul vietii.

Desigur, daca aveti orice suspiciuni, mergeti de urgenta la medic. Cu siguranta nu veti regreta!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.