"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Ce este Legea Atractiei

Legea Atractiei este un concept simplu, insa foarte puternic, care iti poate schimba viata. Esenta acestei legi este, de asemenea simpla, gandurile noastre ne creaza realitatea.

Faceti din Legea Atractiei mantra voastra

In abordarea cat mai corecta si benefica a acestei legi aveti nevoie de o gandire pozitiva. Nu renunta nici o clipa la gandirea pozitiva, o simpla clipa de neatentie te poate duce iar la cinismul si obiceiurile vechi.

legea atractiei universale poate fi folosita in avantajul nostru

Intelege puterea Legii Atractiei

Legea Atractiei se poate intoarce si impotriva ta. Cand incepem sa ne gandim ca nu putem face ceva, putem atrage acest NU in viata noastra. Gasim aceste lucruri si in proverbele “Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se-ntample” din moment ce iti doresti evident o sa ti se intample fie el un lucru rau sau bun; “De ce ti-e frica, tot nu scapi” cand crezi ca se va intampla ceva rau e foarte probabil sa se intample.

Aplica Legea Atractiei in orice

Negativitatea este contagioasa. La televizor vezi numai lucruri negative, oamenii negativi ii vedem din pacate tot mai des, povesti negative, etc.,toate acestea nu fac altceva decat sa te traga in jos. Desi nu putem elimina fiecare aspect negativ din viata noastra, putem alege constient cum sa ne reducem expunerea catre aceste lucruri negative. Fiti constienti atunci cand sunteti inconjurati de negativism si incercati sa adaugati la experienta voastra tot ceea ce vedeti.

Observati atunci cand Legea Atractiei functioneaza

Odata ce ati inceput sa utilizati legea atractiei in avantajul vostru, asigurati-va ca veti observa atunci cand aceasta functioneaza. Sarbatoriti fiecare succes, indiferent cat de mic ar fi este un pas spre preluarea controlului asupra vietii voastre. Roma nu a fost construita intr-o zi, dar suntem mai mult decat siguri ca romanii au sarbatorit victoriile si realizarile lor de fiecare data.

Avansati in mod constant

Incepe cu inceputul si nu incerca sa cauti miracole in viata ta. Rabdare si perseverenta in tot ceea ce faci si bineinteles multa incredere, vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.