"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Sistemul imunitar este inteles gresit de foarte multi oameni.

Cei mai multi oameni recurg la lucruri cum ar fi vitaminele si medicamentele (ignorand alternativele naturale), pentru a face fata unei banale raceli, si isi imbunatateste imunitatea sintetic, dar boala isi continua cursul.

PUBLICITATE

Pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit, exista mai multe optiuni naturale, iar cercetatorii au descoperit ceea ce ar putea fi una dintre cele mai bune metode de a reseta si reincarca sistemul imunitar.

Doar in trei zile iti poti regenera sistemul imunitar

 

PUBLICITATE

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din California de Sud, actul de repaus alimentar pentru trei zile, poate regenera intregul sistem imunitar, chiar si la persoanele mai in varsta.
Metoda este extrem de simpla! :

Timp de trei zile Nu trebuie sa consumati aboslut nimic in afara de apa pentru a va hidrata.

Cercetatorii spun ca prin aceasta metoda sunt ajutate celulele stem ale organismului sa inceapa producerea de noi celule albe in sange, ajutand sa lupte impotriva infectiei.

PUBLICITATE

Ei au adaugat ca descoperirea ar putea fi deosebit de eficace pentru persoanele care sufera de un sistem imunitar deteriorat, inclusiv la pacientii care fac chimioterapie, fiind astfel protejate de efectele toxice ale tratamentului.

Dupa cum au observat cercetatorii, actul de repaus alimentar pentru trei zile poate regenera intregul sistem imunitar, chiar si la persoanele mai in varsta.

„Aceasta metota ofera „OK-ul” celulelor stem de a merge mai departe sa inceapa reconstructia intregul sistem” – a declarat Profesorul Valter Longo.

PUBLICITATE

El a adaugat ca organismul indeparteaza partile deteriorate, vechi sau ineficiente in timpul acestui proces, ducand la „crearea unui nou sistem imunitar.

Potrivit Dr. Longo, sistemul recicleaza celulele sistemului imunitar care nu sunt necesare, in special cele deteriorate, in scopul de a crea energie.

Nota: Acest articol este doar pentru scopuri informationale. Consultati un medic inainte de a face repaus alimentar.

PUBLICITATE

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]