"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Cei mai multi stomatologi nu vor admite probabil ca materialul dentar plasat in gura ta poate fi cauza multor boli si tulburari de sanatate.

Procedurile stomatologice conventionale contribuie la o crestere a oboselii cronice, instabilitate emotionala, depresie, malformatii congenitale, scleroza multipla, boala Alzheimer, precum si multe alte boli degenerative.

Cele mai ieftine materiale dentare (amalgam) sunt extrem de periculoase si cu siguranta va pot pune viata in pericol, deoarece contin mercur.

plombele cu amalgam sunt toxice si periculoase pentru sanatate

Aceste umpluturi contin 54% mercur, iar unii oameni au aceste umpluturi in gura lor pentru mai mult de un deceniu. Multi stomatologi si Organizatia Mondiala a Sanatatii au negat vehement faptul ca aceste umpluturi pot fi periculoase pentru om din motive lesne de inteles.

Dr. Hal Huggins, primul doctor care a dezvaluit adevarul despre aceste plombe a explicat ca, chiar si cea mai mica cantitate de mercur in organismul uman poate pune viata in pericol. Acesta este motivul pentru care el a intrat in conflict cu majoritatea colegilor sai.

PUBLICITATE

Pentru a explica teoria sa, el a dat exemplul unui experiment care a implicat celulele de reproducere. Cand aceste celule au venit in contact cu mercurul, ele nu au reusit sa se conecteze cu uterul, desi fertilizarea a fost eficace. Huggins a sustinut ca mercurul din cavitatea bucala emite gaze 24 ore pe zi, care poate fi cauza multor boli ce vor pune viata in pericol a oricarui om.

Cea mai mare cauza a oboselii cronice este mercurul din cavitatea bucala si se va mentine asa pana cand este eliminat complet din cavitatea bucala.

Huggins si-a dedicat intreaga viata pentru a oferi asistenta gratuita persoanelor care s-au otravit cu mercurul din plombele de amalgam. Dupa publicarea studiului sau, adevarul despre plombele respective a inceput sa iese la suprafata, el fiind concediat si hartuit de intreaga comunitate medicala, insa el nu s-a lasat si a ramas loial misiunii sale – aceea de promovare a eliminarii in totalitate a utilizarii plombelor de amalgam.

Huggins a trimis un mesaj care spera el sa ajunga in toate colturile lumii, mesaj care avertizeaza intreaga populatie, astfel incat sa refuze folosirea lor de catre medicii stomatologi : ” Scoateti umpluturile cu amalgam si vindecat-va intregul corp”

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE