"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

O intrebare am pentru tine – Tu te-ai ascultat vreodata in ceea ce priveste afirmatiile pe care le-ai facut despre viitorul la care aspiri? In discutiile pe care le-ai purtat cu prietenii sau cu apropiatii tai, esti siguri de ceea ce spui ca iti doresti sa faci? In cazul in care nu esti asa sigur pe tine, te invit sa iti faci un test prin care iti vei descoperii cu adevarat ceea ce iti doresti de la viata.

Priveste imaginea de mai jos si alege-ti unul dintre peisajele care te incanta cel mai mult :

preferinta pentru o anumita imagine indica ce tip de viata iti doresti sa duci

Interpretare:

1. Peisajul de la munte

Daca ai ales peisajul de la munte, nu pot spune despre tine decat faptul ca esti un singuratic si ti-ai dori sa te poti exprima mai bine. Tu ai instincte care nu te insala niciodata. Cu siguranta de la viata ta iti doresti cel mai mult SUCCESUL!

2. Peisajul de la plaja

In cazul in care ai ales peisajul de la plaja, tu esti o persoana destul de energica si vrei sa te simti in fiecare zi ca in vacanta. Ai incredere in tine dar esti destul de increzator/increzatoare si in oameni. Cel mai mult de la viata ta iti doresti FERICIRE!

3. Peisaj de la oras

Alegerea peisajului de la oras face din tine o persoana ce considera ca toata lumea merita o a doua sansa. Tu ai standarde inalte si esti tolerant/a cu toata lumea. Cel mai mult de la viata iti doresti PACEA!

4. Peisaj din desert

Daca ai ales acest peisaj, pot spune despre tine ca esti o fire creativa si ai multa incerdere si speranta in aceasta lume. Tu investesti multa energie si pui suflet in tot ceea ce faci. Cu siguranta iti doresti de la viata INSPIRATIE!

PUBLICITATE

5. Peisaj de iarna

Iarna poate spune despre tine ca esti o fire impulsiva si nu suporti sa stai pe loc. Ai o personalitate placuta si te intelegi bine cu toata lumea. Dat fiind faptul ca urasti sa stai pe loc, pot spune ca iti doresti de la viata numai ACTIUNE!

6. Peisaj din parc

Alegerea unui peisaj dintr-un parc spune despre tine faptul ca nu iti trebuie multe lucruri pentru a fi fericit/a. In adancul tau simti cu adevarat ca trebuie sa ajuti pe toata lumea. Asadar, tu iti doresti cel mai mult de la viata o FAMILIE!

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...