"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − nine =

twelve − four =

Fiecare calatorie spirituala este unica, personala si aplicarea lectiilor si a experientelor pentru fiecare in parte. Indiferent de convingerile personale ale fiecarui om, de Craciun trebuie sa avem o crestere spirituala si avansata atunci cand ne facem timp pentru ceea ce inseamna sarbatori. Indiferent daca ne uitam la initierea de Mos Craciun (care este mult mai spirituala decat cred majoritatea oamenilor) sau ne vom concentra pe nasterea lui Iisus Hristos, Craciunul este foarte bun pentru o renastere spirituala. Iisus a venit la noi ca un cadou. Un cadou plin cu lectii de viata si practici de cum ar trebui sa traim.

loading...

De Craciun, sarbatorim nasterea si viata unui om care a ratacit pe acest frumos Pamant imbratisand bolnavii si saracii. Mesajul lui a fost unul de iubire si a crezut in puterea cea mare care se afla in fiecare dintre noi. Nu conteaza ce convingeri religioase ai, ele fiind bazate pe o credinta si o putere mult mai mare. Dar cati dintre noi constientizeaza aceasta mare putere? Cati dintre noi practica si isi adauga aceste convingeri in viata de zi cu zi impreuna cu toate interactiunile noastre? Nu conteaza ca Iisus a trait convingerile credintei sale. Chiar si prin prejudiciul greu de suportat, care in cele din urma i-a luat viata, a trait convingerile credintei sale.

Tu nu ai un suflet. Tu esti un suflet si ai un corp uman – C.S. Lewis

 

Imaginati-va acest Craciun in curs de dezvoltare pentru a interactiona cu puterea ta cea mare. In loc de a apela numai in cele mai intunecate momente ale voastre, petreceti timp cultivand aceasta relatie zi de zi. Pentru ca atunci cand credinta noastra este puternica, nu vor exista momente intunecate. Iisus ne-a aratat acest lucru.

Povestea lui Iisus si viata pe care a trait-o are un sens profund pentru noi toti. Imaginati-va daca ati adauga invataturile sale in viata de zi cu zi. Ma intreb de multe ori, atunci cand esti cuprins de stresul vietii “Ce ar face Iisus”?

Pentru cei care nu hranesc Sinele nostru spiritual, Craciunul este un timp pentru a ne aminti de Hristos si mesajul sau. Craciunul ne ofera o oportunitate de a explora si imbratisa ceea ce nu putem vedea. Copii nu il pot vedea pe Mos Craciun, dar ei cred in el. Noi toti nu il putem vedea fizic pe Iisus, dar noi credem in El. Numai practicand iubirea putem avea o crestere spirituala si o viata foarte frumoasa.

Craciun Fericit minunatii mei prieteni!

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.