"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Iata aici un video destul de util care va poate ajuta sa scapati de barbia dubla. Acest exercitiu poate ajuta, de asemenea, cu tonifiere pielii de sub barba. Este vorba despre o tehnica numita “lifting facial natural”.

barbia dubla poate fi corectata prin exercitii fizice

Urmariti clipul video si practicati exercitiile prezentate, cu scopul de a scapa de pielea de sub barba adica pentru pierderea barbiei duble. Pielea in exces de sub barbie precum si barbia dubla ar putea fi eliminata, daca veti practica tehnicile si exercitiile fizice prezentate in clipul video de mai jos.


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE