"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Multi oameni investesc o mare cantitate de efort si bani pentru a pierde in greutate, insa de fiecare data rezultatele sunt dezamagitoare. Solutia problemelor cu excesul in greutate este foarte simpla, disponibila si ieftina – APA!

Stiati ca cei care consuma doua pahare de apa inainte de fiecare masa pierd in greutate mai repede decat cei care au grija in mod constant de cantitatea de calorii ingerata si folosesc mijloace artificiale care se presupune a-i ajuta sa piarda in greutate “rapid”? Aceste medicamente pot reduce intr-adevar capacitatea organismului de a acumula grasimi, dar ele, de asemenea, pot constitui procese chimice in organism. Spre deosebire de aceste medicamente, apa nu are efecte secundare si nu face altceva decat sa aiba efect imediat!

apa inainte de masa este un adevarat medicament

Potrivit cercetarilor, cei care consuma 2 pahare de apa inainte de masa, introduc cu 90 de calorii mai putin la fiecare masa, ceea ce inseamna ca ingereaza cu 300 de calorii mai putin in timpul zilei, adica aproape 2, 5 kg pe luna fara diete suplimentare.

Secretul consumului de apa este foarte simplu. Stomacul se umple repede si se reduce pofta de mancare. Pare prea simplu, dar de obicei cele mai simple lucruri sunt cele mai frumoase si utile.

Concluzie :

Daca doriti sa pierdeti in greutate in mod cat mai natural, uitati de sucuri si alcool si consumati doar apa!

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...