"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Apa carbogazoasa este folosita mai ales in zilele toride de vara, multi oameni adaugand-o la prepararea sucurilor sau la combinatia cu vinul. Expertii de la ” Consecintele utilizarii sarii asupra Sanatatii” spun ca apa carbogazoasa poate dauna grav sanatatii dumneavoastra.

Ei au testat zece dintre cele mai cunoscute branduri de apa carbogazoasa din Europa si au descoperit faptul ca aceasta contine de 2 pana la 11 ori mai multa sare decat apa necarbogazoasa, relateaza dailymail.co.uk

Consumul regulat de apa carbogazoasa poate cauza probleme cu rinichii, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral si atac de cord.

apa minerala acidulata are un continut ridicat de sare

Prin consumul unui litru de apa carbogazoasa in fiecare zi sau mai mult, va veti compromite destul de mult sanatatea. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa beti putina apa carbogazoasa din cand in cand fara a deveni o obisnuinta. Persoanele cu hipertensiune arteriala ar trebui sa evite in totalitate apa carbogazoasa.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...