"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Testul se bazeaza pe un studiu derulat pe o perioada de mai multi ani si pe grupe de populatie variate. Conform acestui studiu fiecare imagine din cele de mai jos este reprezentativa pentru un anumit tip de personalitate.

Priveste imaginile de mai jos cu atentie timp de 30 de secunde si alege-ti una care te atrage cel mai mult :

testele cu imagini pot releva numeroase detalii despre personalitate

Iata mai jos interpretarile :

Daca ai ales imaginea numarul 1 :

Esti Introspectiv, sensibil si meditativ.

Te-ai confruntat cu propria persoana si cu mediul din care faci parte mai frecvent si mai profund decat majoritatea oamenilor. Detesti superficialitatea si preferi sa fi singur decat sa porti discutii inutile.

PUBLICITATE

In schimb, relatiile cu prietenii sunt foarte intense si iti ofera armonia si pacea interioara de care ai nevoie pentru a te simti bine. Cu toate acestea nu este o problema pentru tine sa fi singur perioade indelungate de timp, deoarece nu te plictisesti

Daca ai ales imaginea numarul 2 :

Esti independent, neconventional si liber.

Iti doresti o viata libera, fara obligatii, care iti permite sa iti alegi singur drumul. Munca ta si activitatile din timpul liber includ o latura artistica. Aceasta latura a ta, te face sa te comporti exact invers fata de asteptarile pe care le au ceilalti.

Ai un stil de viata foarte individualist. Niciodata nu ai incerca sa fi “in trend”, ci dimpotriva, ai cauta sa traiesti conform cu propriile idei si convingeri, oricat ar fi de greu.

Daca ai ales imaginea numarul 3 :

Esti dinamic, activ si extrovertit.

Esti pregatit sa iti asumi riscuri si angajamente serioase, doar pentru a avea o munca interesanta si variata. In schimb, rutina are un efect paralizant asupra ta.

Cel mai mult ti-ai dori sa ai un rol activ in cadrul evenimentelor si acest lucru se poate observa din spiritul de initiativa de care dai dovada.

Daca ai ales imaginea numarul 4 :

Esti “cu picioarele pe pamant”, echilibrat si armonios.

Pretuiesti stilul de viata natural si iubesti lucrurile necomplicate. Ceilalti te admira deoarece esti ancorat in realitate si ei se pot baza pe tine. Le oferi apropiatilor sentimentul de

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE