"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 10 =

5 × four =

4. Contine L-cisteina

loading...

Aceasta baza non aminoacid esential, se adauga la cele mai multe produse de patiserie conventionale pentru a accelera prelucrarea industriala. L-cisteina se gaseste in majoritatea aluaturilor de pizza, paste, produse de patiserie si chifle fast-food.

Acesta poate fi sintetizat intr-un laborator, dar metodele de productie mai ieftine includ pene de rata si par uman. In afara de par uman, alte surse de L-cisteina includ pene de pui si coarne de vaca.

5. Faina alba contine substante care provoaca aparitia Diabetului

Faina alba contine alloxan. Este ceea ce face ca painea sa aiba un aspect proaspat si curat. Studiile arata ca alloxanul distruge celulele beta ale pancreasului. Efectele nocive ale alloxanului in ceea ce priveste pancreasul sunt atat de grave incat Manualul de Medicina Naturala o numeste chimic “o toxina puternica a beta-celulelor.” Din pacate, stiind ca alloxanul este atat de toxic pentru corpul tau, OMS ( Organizatia Mondiala a Sanatatii) inca permite companiilor sa-l foloseasca atunci cand proceseaza alimentele. Din fericire pentru noi, studiile au descoperit ca efectele alloxanului poate fi inversat cu vitamina E in conformitate cu rezultatele obtinute de Dr. Gary Null in urma unui experiment efectuat pe soareci, carora le-au fost administrate ambele substante. La inceput li s-a administrat alloxan iar apoi vitamina E. S-a constatat faptul ca efectele toxice ale alloxanului au fost eliminate dupa administrarea vitaminei E.

Informatiile de mai sus sper sa ajunga la cat mai multi oameni, pentru a-i face sa inteleaga faptul ca un consum de paine alba, (unul dintre produsele extrem de consumate din Romania), nu va face altceva decat sa va macine incet, dar sigur sanatatea. Nu inteleg de ce oamenii, avand informatia la indemana, mai consuma asemenea produse, avand in vedere ca pe piata exista produse de panificatie facute din faina neagra, mult mai putin procesata….pur si simplu nu inteleg….

Oameni buni, renuntati la consumul de paine in general, iar daca nu puteti renunta complet, macar incercati sa consumati paine neagra….!

 

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.