"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − 5 =

13 + 7 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Mirosul puternic sau ofensator este o problema jenanta care afecteaza multi oameni de pretutindeni, si pentru ca este un subiect sensibil, nimeni vreodata nu va discuta aceasta problema in mod deschis. Multi oameni incearca sa-si mascheze mirosurile lor corporale, nestiind ca de fapt totul vine din interior, cauza principala nefiind tratata.

Corpul tau este proiectat pentru a transpira cu scopul de a se raci. Acest schimb de obicei se intampla cand se exercita activitate fizica, la temperaturi ridicate, sau chiar si in situatii extrem de stresante. Transpiratia nu este de fapt ceea ce cauzeaza mirosul, ci mai degraba sudoarea amesteca cu bacteriile de pe suprafata pielii. Combinatia dintre sudoare si bacterii provoaca ceea ce este cunoscut sub denumirea de miros urat de transpiratie.

transpiratia si mirosul neplacut pot fi combatute cu remedii naturale simple

Exista multe lucruri pe care le puteti face in privinta asta, care va elimina in mod natural mirosul, fara utilizarea antiperspirantelor daunatoare.

Otetul

Otetul schimba nivelul pH-ului pielii, ceea ce face practic imposibila supravietuirea bacteriilor.
Schimbarea dietei

Alimentele condimentate sau puternic mirositoare pot face de fapt sa transpiri mai mult, iar mirosul de alimente se poate infiltra prin porii pielii.

Eliminarea consumului exagerat de cofeina

Cofeina si alte stimulente cresc activitatea glandelor sudoripare apocrine, declansand un nivel mai ridicat de stres si implicit miros urat al corpului. Eliminarea cafelei precum si a altor surse de cofeina va ajuta sa reduceti natural mirosul neplacut al corpului tau.

Elimina alcoolul

Eliminarea in totalitate a consumului de alcool te va ajuta la reducerea cantitatii de bacterii care se acumuleaza pe pielea ta.

Sucul de lamaie

Sucul de lamaie este foarte bun pentru tratarea mirosului neplacut al corpului. Proprietatile sucului de lamaie ajuta la scaderea pH-ului pielii, care va face dificila supravietuirea bacteriilor producatoare de miros.

Rozmarin

Rosemarinul inhiba cresterea bacteriilor producatoare de miros. Acesta contine, de asemenea mentol si clorofila, care au proprietati de deodorant natural care neutralizeaza mirosul puternic al corpului si va da, de asemenea, corpului tau un miros placut.

Salvia

Salvia reduce activitatea glandelor sudoripare si este un agent antibacterian care impiedica bacteriile sa infloreasca pe pielea ta.

Rosia

Tomatele au proprietati antiseptice, care pot ucide bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut emanat de corp. De asemenea, tomatele ajuta la micsorarea porilor reducand transpiratia.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.