"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 7 =

four × four =

Un articol de Cristian Iacov

Ne este greu sa-l catalogam pe Michael ca fiind artist sau magician datorita faptului ca el construieste structuri uimitoare din pietre de rau , folosind un echilibru uimitor, echilibru ce pare sa sfideze legile fizicii.

Aceste structuri aparent imposibile necesita concentrare intensa si o concentrare meditativa. In video de mai jos, el petrece cateva minute in apa aproape inghetata, pentru a face mici ajustari, incercand sa gaseasca centrul de greutate pana in momentul in care gaseste echilibrul perfect.

rabdarea si atentia investite de acest artist sunt rasplatite din plin

“De-a lungul ultimilor ani de practica a echilibrului pietrelor, simpla curiozitate a evoluat intr-un ritual terapeutic, prin cultivarea prezentei meditative, psihice si a artei de proiectare”, scrie Michael Grab intr-una din declaratiile sale.


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.