"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − seventeen =

four − 1 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Uleiul de Oregano este antibioticul complet. Oregano este o planta puternica, cu proprietati unice de vindecare. Stiati ca oregano are de opt ori mai multi antioxidanti decat merele si de trei ori mai mult decat afinele? Antioxidantii sunt necesari pentru a proteja organismul impotriva radicalilor liberi. Ei stimuleaza sistemul imunitar natural.

 

Uleiul de Oregano – printre cele mai puternice remedii naturale din lume!

 

Distributia de ulei oregano a inceput in Grecia Antica. In limba greaca cuvantul oregano desemneaza „bucuria muntilor”. Grecii au fost primii care au folosit acest ulei in scopuri medicinale, cum ar fi un antiviral puternic, antibacterian, agent antiseptic , antifungic si de asemenea, ca un remediu pentru durere si inflamatie. Acesta a fost principalul instrument antibacterian folosit de Hipocrate. Frunzele de oregano au fost folosite in mod traditional pentru a trata bolile legate de sistemul respirator si digestiv.

 

Uleiul de Oregano, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale

 

uleiul de oregano este un remediu de baza in medicina alternativa

 

Printre ingrediente ce se regasesc in Uleiului de Oregano putem mentiona : calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, cupru, bor, mangan, vitaminele C, A (beta-caroten), Niacin.

 

Uleiul de oregano contine cateva categorii principale de substante care sunt agenti activi de vindecare.

 

Fenoli, inclusiv carvacrol si timol. Ele actioneaza ca antiseptice si antioxidanti. Terpene, inclusiv pinen si terpinene. Ei poseda proprietati antiseptice, antivirale, antiinflamatorii si anestezice. Linalool si bonreol sunt alti doi compusi ce se regasesc in uleiul de oregano care au proprietati antivirale si antiseptice. Esterii gasiti sunt acetat de linalil si acetat geranil. Acestia prezinta proprietati antifungice. Desi toti acesti compusi poseda proprietati de vindecare, compusul primar cel mai semnificativ gasit in uleiul de oregano este carvacrol. Cercetarile stiintifice au dovedit faptul ca, carvacrolul ar fi unul dintre cele mai eficiente antibiotice cunoscute.

 

Nu tot Uleiul de Oregano are aceste Proprietati

 

Uleiul autentic de oregano trebuie sa fie extras din Origanum Vulgare sau din Thymus Capitatus, care creste mai ales in Spania. Este foarte important sa va asigurati ca uleiul de oregano este derivat din aceste doua specii. El trebuie sa aiba concentratia de carvacrol de 70% sau mai mult. Cel mai important, uleiul esential de oregano nu creeaza tulpini daunatoare organismului si nu are efecte secundare in comparatie cu antibioticele farmaceutice. In plus, este eficient impotriva multor bacterii periculoase si chiar mortale, dar nu produce schimbari biologice in organism.

 

Uleiul esential de oregano hraneste organismul si nu diminueaza substantele nutritive cum fac antibioticele conventionale. Si daca ne uitam la statistici, oameni care traiesc in jurul Marii Mediterane traiesc mai mult in cea mai mare parte. Sa fie cumva efectul consumului regulat de ulei de oregano cauza acestui fapt?

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.