"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Daca esti in cautarea unui inlocuitor al pastei tale de dinti care este bogata in fluor, sulfati, precum si alte substante nocive, atunci ar trebui sa citesti in continuare. Cercetarile in domeniu vin acum sa-ti ofere o veste buna. Este vorba despre un ingredient natural care poate face minuni pentru sanatatea ta orala. Acest ingredient natural este uleiul de nuca de cocos, mai bine cunoscut sub numele de ulei magic, care este plin de puteri “miraculoase”.

Ceea ce il face unic este faptul ca nu este util numai pentru a lupta impotriva cariilor, dar este cunoscut a fi un criminal care zdrobeste bacteriile, inclusiv candida din gura ta. Aceasta bacterie este declarata a fi periculoasa, ea putand provoca infectii mortale.

Tratamentul pentru Candida

uleiul de cocos are efect antispetic si este excelent pentru igiena orala

Realizat in cadrul Institutului de Tehnologie Athlone, unii cercetatori din Irlanda au examinat efectele uleiului de nuca de cocos digerat, in mod natural, asupra unor bacterii comune existente in gura. Ei au venit cu unele concluzii uimitoare: Uleiul de nuca de cocos ar putea elimina in mod eficient majoritatea tulpinilor de bacterii, fiind si o sursa buna de eliminare a Candida din gura. Din moment ce aceasta bacterie se instaleaza in gura ta, este destul de greu sa scapi de ea, mai ales daca esti consumator de alimente procesate. In aceste conditii, uleiul de nuca de cocos este printre putinele solutii naturale potrivite pentru a scapa de candida.

PUBLICITATE

Un remediu foarte bun impotriva Candida

Infectia cu Candida poate prezenta diverse simptome, cum ar fi oboseala cronica, probleme digestive, infectii frecvente si altele. Desi pacientii care sufera de aceasta boala pot sti despre tratamentul acesteia in mod natural, foarte multi uita de el.

Luand in considerare acest lucru, cercetatorii au subliniat utilitatea uleiului de nuca de cocos ca alternativa pentru medicamentele legate de tratamentele dentare. Tot ei, au raportat ca acest ulei natural poate fi una dintre cele mai bune alternative la produsele stomatologice chimice care includ fluorura si diferite substante chimice.

Ce trebuie sa urmaresti cand cumperi Ulei de Cocos

Acum, dupa ce stiti despre potentialul uleiului de nuca de cocos impotriva diverselor boli dentare este

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!