"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Energia este peste tot in jurul nostru. De fapt, noi suntem energie, iar atunci cand avem nevoie pentru a ne vindeca trupurile noastre fizice, o vom face prin aplicarea unor tehnici de vindecare energetice pentru a ne ridica vibratia noastra pentru a putea corespunde cu energia de bunastare.

Desigur ca pare putin cam deplasata aceasta afirmatie, avand in vedere invataturile medicinei moderne, care se concentreaza pe atenuarea simptomelor fizice si psihologice fara a aborda adevarata cauza a suferintei… cauza fiind o supra-abundenta de energie vibrationala redusa in campul energetic al individului sau o dezechilibrare in acest camp.

Energia este Medicina

Energia vindecatoare a fost folosita de vindecatorii antici inca de la inceputul existentei noastre. Stiinta moderna afirma in cele din urma acest lucru, datoriata teoriei cuantice si recunoaste ca energia este un medicament. Medicina moderna considera ca energia vindecatoare este un domeniu “nou” de studiu, cu toate ca in medicina moderna, energia a fost folosita pentru vindecare. De exemplu, schimbarea mentalitatii unui pacient, este o schimbare energetica a pacientului. Doctori buni sunt convinsi ca o abordare fizica pentru vindecare este singurul tratament de incredere, recunoscand importanta mentalitatii pacientului in procesul de vindecare.

PUBLICITATE

vibratiile energetice inalte sprijina vindecarea corpului

Vibratia inalta genereaza energie pozitiva si promoveaza vindecarea; vibratia scazuta genereaza energie negativa si impiedica vindecarea

Practic, societatile antice de pe intreaga planeta au folisit sau continua sa utilizeze energia de vindecare. Vindecatorii antici stiau ca trebuie vindecat nu doar curatarea ranilor sau ameliorarea febrei. Ei au inteles ca gandurile si alte amenintari invizibile provoaca sau contribuie la bolile psihice sau fizice. Ei stiau cum sa ia vindecarea din campul fizic si sa o duca in dimensiunile spirituale.

Medicina moderna a dezvoltat corpul si mintea, care sunt vazute ca doua entitati separate si a fost adoptata o abordare fizica pentru vindecare.

Acum noi experimentam o renastere spirituala sau o energie vindecatoare. Fizica cuantica a demonstrat ca totul este energie si totul afecteaza totul. Oamenii de stiinta stiu acum ceea ce anticii au stiut dintotdeauna: ca exista un camp unificat de energie care formeaza totul – obiecte, ganduri, emotii, lumina, spatiul dintre obiecte, sunetul, etc.

Desi nu exista nici un punct in care propria energie “se incheie” si energia altei persoane, ganduri “incepe”. Exista concentratii energetice care alcatuiesc ceea ce percepem ca obiecte fizice. Energia gandurilor afecteaza usor concentratiile

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

Da-ne un 'Like'!