"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 15 =

4 × 3 =

Energia este peste tot in jurul nostru. De fapt, noi suntem energie, iar atunci cand avem nevoie pentru a ne vindeca trupurile noastre fizice, o vom face prin aplicarea unor tehnici de vindecare energetice pentru a ne ridica vibratia noastra pentru a putea corespunde cu energia de bunastare.

loading...

 

Desigur ca pare putin cam deplasata aceasta afirmatie, avand in vedere invataturile medicinei moderne, care se concentreaza pe atenuarea simptomelor fizice si psihologice fara a aborda adevarata cauza a suferintei… cauza fiind o supra-abundenta de energie vibrationala redusa in campul energetic al individului sau o dezechilibrare in acest camp.

 

Energia este Medicina

 

Energia vindecatoare a fost folosita de vindecatorii antici inca de la inceputul existentei noastre. Stiinta moderna afirma in cele din urma acest lucru, datoriata teoriei cuantice si recunoaste ca energia este un medicament. Medicina moderna considera ca energia vindecatoare este un domeniu “nou” de studiu, cu toate ca in medicina moderna, energia a fost folosita pentru vindecare. De exemplu, schimbarea mentalitatii unui pacient, este o schimbare energetica a pacientului. Doctori buni sunt convinsi ca o abordare fizica pentru vindecare este singurul tratament de incredere, recunoscand importanta mentalitatii pacientului in procesul de vindecare.

 

vibratiile energetice inalte sprijina vindecarea corpului

 

 

Vibratia inalta genereaza energie pozitiva si promoveaza vindecarea; vibratia scazuta genereaza energie negativa si impiedica vindecarea

 

Practic, societatile antice de pe intreaga planeta au folisit sau continua sa utilizeze energia de vindecare. Vindecatorii antici stiau ca trebuie vindecat nu doar curatarea ranilor sau ameliorarea febrei. Ei au inteles ca gandurile si alte amenintari invizibile provoaca sau contribuie la bolile psihice sau fizice. Ei stiau cum sa ia vindecarea din campul fizic si sa o duca in dimensiunile spirituale.

 

Medicina moderna a dezvoltat corpul si mintea, care sunt vazute ca doua entitati separate si a fost adoptata o abordare fizica pentru vindecare.

 

Acum noi experimentam o renastere spirituala sau o energie vindecatoare. Fizica cuantica a demonstrat ca totul este energie si totul afecteaza totul. Oamenii de stiinta stiu acum ceea ce anticii au stiut dintotdeauna: ca exista un camp unificat de energie care formeaza totul – obiecte, ganduri, emotii, lumina, spatiul dintre obiecte, sunetul, etc.

 

Desi nu exista nici un punct in care propria energie “se incheie” si energia altei persoane, ganduri “incepe”. Exista concentratii energetice care alcatuiesc ceea ce percepem ca obiecte fizice. Energia gandurilor afecteaza usor concentratiile de energie care alcatuiesc corpul tau.

 

Uneori simti aceasta energie, chiar daca este invizibila. Cand intri intr-o camera plina de oameni, puteti simti instantaneu energia – pozitiva, negativa, furie, fericire, frica, entuziasm, optimism, plictiseala, iubire, etc. In functie de starea te de spirit vei atrage sau vei respinge energia grupului.

 

Gandeste-te la o perioada prelungita de stres pe care a-ti experimentat-o. Amintiti-va ce energie ati avut atunci. Intunecata, sumbra, deprimare, lipsa de interes, durere, fara speranta… aceste simptome emotionale si fizice sunt manifestari ale energiei negative provenita de la gandurile tale in aceasta perioada dificila. Veti observa (la tine sau la alte persoane) ca sanatatea si imbatranirea rapida par sa mearga mana in mana cu gandurile si emotiile negative.

 

Cum functioneaza energia vindecatoare

 

Gandurile sunt energie, emotiile sunt energie, iar acestea afecteaza starea ta de sanatate. Puteti alege gandurile si emotiile voastre pentru a va creea propria stare de sanatate.

 

Calitatea gandurilor tale este problema. Atunci cand energia negativa devine dominanta sub forma de ganduri si emotii, energia din campul nostru se va manifesta ca o problema psihologica sau fizica.

 

Fluxul de energie care circula prin corpul tau a fost reprezentat de vindecatorii antici prin chakre sau centrii energetici din organism. Vindecatorii sunt capabili sa simta energia oamenilor. Acest lucru include simtirea zonelor cu dezechilibru, in cazul in care unele zone energetice au abundenta de energie sau insuficienta. Dezechilibru si blocajele duc la probleme de sanatate.

 

Vindecatorii pot atrage energia pozitiva de la campul energetic unificat si prin propriul lor camp energetic pot transmite acea energie catre pacient, schimbandu-i astfel campul energetic. De asemenea, ei pot sa indeparteze energiile blocate care impiedica liberea circulatie a energiei prin organism ducand la vindecarea corpului.

 

Puteti invata sa va extinteti constiinta pentru a atrage tipul corect de energie si de a efectua o vindecare energetica? Noremal ca da, mai jos va voi prezenta.

 

Creati imediat o vibratie mai inalta

 

Energiile similare se atrag reciproc. In cazul in care vibrezi la o frecventa predominant negativa, vei atrage energie negativa sub forma de situatii nedorite, relatii nefericite si sanatate precara. Curatarea de aceasta energie negativa se poate face prin introducerea energiei pozitive, ceea ce inseamna cresterea vibratiei in scopul de a atrage energia corespunzatoare – o vibratie mai mare.

 

Rapeste-ti cinci minute acum pentru a-ti ridica vibratia:

 

Stai confortabil si inchide ochii. Respira adanc, curatarea respiratiei te va ajuta sa risipesti orice tensiune pe care o simti. Apoi, repeta in tacere cuvantul IUBIRE cu fiecare inspiratie si expiratie, permitand iubirii sa vina si sa radieze spre exterior. Respira doar cuvantul. Simte iubirea. Te vei simti din ce in ce mai usor si mai fericit cu fiecare respiratie.

 

Desigur, nu trebuie sa te limitezi la cinci minute; daca vei face acest lucruzilnic, te va ajuta sa iti creezi o stare pozitiva, o vibratie mai mare a fiintei care va promova o sanatate buna.

 

Lasati puterea energiei vindecatoare sa va transforme sanatatea!

 

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.