"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four − 2 =

nine + 17 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Vergeturile sunt acele cicatrice care apar pe suprafata pielii ca urmare a cresterii sau scaderii rapide in greutate, in timpul sarcinii sau in timpul schimbarilor hormonale.

Desigur, fiecare femeie vrea sa scape de vergeturi iar noi avem reteta perfecta, naturala, care va va ajuta sa atingeti acest obiectiv. Trebuie doar sa faceti un amestec (pe care sa-l folositi in mod regulat) si vergeturile vor fi de domeniul trecutului in maxim 30 de zile.

vergeturile pot fi tratate prin remedii naturale

Ingrediente:

250 de grame de sare de Himalaya macinata

250 de grame de zahar

1000 de ml de ulei de palmier (poti folosi orice ulei vegetal ca un substitut al uleiului de palmier)

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un recipient si amestecati-le foarte bine. Aplicati amestecul rezultat pe zona afectata si frecati usor pana cand uleiul va fi absorbit de piele. Faceti asta o data pe zi.

Aceasta metoda extrem de simpla va oferi in termen de 30 de zile un rezultat uimitor.

Nu o sa va vina sa credeti!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti
republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile
intacte.

Despre Autor:

href=”https://www.secretele.com/search/label/Iacov” rel=”nofollow” target=”_blank”>Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.