"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 8 =

15 − thirteen =

“Puterea mintii”, ia un sens literal atunci cand vine vorba de o pictura EEG, mintea este receptiva la materie. Lisa Park combina scanarea EEG cu difuzoare si vase de apa pentru a putea vizualiza gandurile si emotiile ei. Anul trecut ea a aratat puterea mintii sale intregii lumi prin acest video Eunoia. Ea a plasat cinci vase din metal pline cu apa, concepute sa raspunda la datele sale din creier in timp real. In acest proiect, Lisa sorteaza datele in cinci emotii – tristete, furie, dorinta, fericire si ura (cate una pentru fiecare vas). Mai jos va vom prezenta cel mai recent proiect.

In proiectul Eunoia II, sunt prezentate 48 de vase vibrationale, inspirate de cele 48 de emotii pe care le-a prezentat Baruch Spinoza in cartea sa Ethica, cum ar fi frustrare, angajament si meditatie. Fiecare speaker vibreaza in functie de interpretarea energetica a creierului – transformand semnalele intense de la Lisa Park in vibratii intense asupra vaselor de apa. Lisa isi arata luptele sale interioare pe ecran si tot spectacolul depinde de modul in care ea se joaca cu sentimentele ei.

aceasta femeie manipuleaza materia fizica prin puterea mintii

“Am inceput cu biosenzorii, in special cu casca EEG, deoare am intrebat, cum pot sa fac aceste energii si emotii invizibile, vizibile pentru ochiul uman”. “Cand simt anumite emotii (furie, tristete, fericire), cred ca ceea ce este in mine creaza vivratii/energii. De aceea am vrut sa creez o opera de arta care sa reprezinte partea mea interioara”.

Vizitati site-ul Lisa Park pentru a vedea mai multe proiecte.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.